Пропоную варіант приготування оселедця під шубою. Набір інгредієнтів залишається той же, але зверху викладемо терту моркву, в результаті зовні салат з буряка і оселедця буде нагадувати лисячу шубку. Салат «Лисяча шубка» має яскравий святковий зовнішній вигляд і легендарний смак. А що ще треба для святкового салату? Готується лисяча шубка дуже легко і швидко, овочі я зазвичай відварюю заздалегідь. Перед застіллям мені залишається тільки натерти все овочі на тертці і подрібнити оселедець. Деякі також кладуть в цей салат мариновані гриби. Такий варіант теж смачний, але все ж мені більше подобається класичний набір інгредієнтів. Мій варіант салату з буряка і оселедця "Лисяча шубка" обов'язково сподобається тим, хто любить оселедець під шубою, але втомився від класичної подачі.
Інгредієнти
- Оселедець солоний - 1 шт
- Картопля - 4-5 шт
- Морква - 1-2 шт
- Буряк - 1 шт
- Майонез - 120 г
- Сіль за смаком
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 ч. 0 хв.
Коментувати