Огірковий салат з фореллю і м'ятою

Легкий, по літньому яскравий, хрусткий салат з нескладного набору продуктів. Цей салат з риби дуже швидко готується, а м'ятна заправка додасть салату пікантної свіжості.

Інгредієнти

  • Листя салату - 1 пуч.
  • Огірок (130-140 г) - 1 шт
  • М'ята (2-3 гілочки) - 15 г
  • Форель (малосольная) - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців - за смаком
  • Оливкова олія (нерафінована) - 3 ст. л.
Продукти для салату: Форель власного засолу в пряних спеціях (сіль + цукор + коріандр + зерна гірчиці.
Вимийте огірок, наріжте тонкими скибочками (спосіб нарізки будь-який: кружечки, пластини). М'яту (меліси) дрібно порубати, розітріть з сіллю (1/3 ч. л.), додайте 3 ст. л. олії. Викладіть огіркові пластини на тарілку, кожен шар змастіть м'ятним соусом. Поки маринуються огірки, на сервірувальну тарілку викладіть салатні листя, збризніть м'ятним соусом.
Поверх салату розкладіть мариновані огірочки і скибочки малосольною лосося, прикрасьте дрібними листочками м'яти.
Салат готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі