Дуже приємний на смак салат з консервованої квасолі і маринованих огірків. Готується просто і швидко. Ситний і відмінно підійде для пісної трапези.
Інгредієнти
- Квасоля консервована - 1 банка
- Огірок маринований - 4 шт
- Горіхи волоські (очищені) - 2/3 скл.
- Масло волоського горіха - 2 ст. л.
- Кінза - 1 пуч.
- Базилік - 3 гілочки
- Петрушка - 5 гілочок
- Сіль
- Часник - 3 зуб.
Квасолю промити, відцідити від води і викласти в чашку.
В подрібнювач скласти волоські горіхи, крупно нарізану зелень (кінзу можна разом зі стеблами, а базилік і петрушку - тільки листочки) і нарізані зубчики часнику.
Подрібнити до невеликих шматочків, не в пил. Можна, звичайно, нарізати все ножем, але мені здається, що з подрібнювачем зручніше, пара "вжик" - і все готово.
До квасолі додати мариновані огірочки, нарізані на дрібні кубики (за розміром вони повинні бути як подрібнені горіхи).
Додати в салат масу із зелені, горіхів і часнику.
Приправити салат сіллю, додайте в салат спеції, наприклад, хмелі-сунелі, і маслом волоського горіха.
Салат можна приготувати заздалегідь, його смакові властивості не погіршуються і на наступний день. Смачного!
Коментувати