Рецепт з капусти і маринованих огірків

Цей пісний і легкий салат з капусти білокачанної і маринованими огірками з олією найчастіший гість на нашому столі.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна (у мене маленька) - 0,5 шт
  • Огірок маринований (кількість на свій смак) - 4 шт
  • Кріп - 4 гілочки
  • Часник - 2 зубчики
  • Олія рослинна (за своїм смаком) - 4 ст. л.
  • Сіль
Капусту дрібно шаткуємо. Я зробила це овочечисткою. Огірки натираємо на крупній тертці.
Кріп дрібно рубаємо, часник пропускаємо через чеснокодавку.
Олію, сіль, цукор та лимонний сік змішуємо і заправляємо салат. Добре перемішуємо і даємо настоятися хоча б 1 годину. Салат готовий. На наступний день він узагалі шедевральний...
Смачного.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі