Цей пісний і легкий салат з капусти білокачанної і маринованими огірками з олією найчастіший гість на нашому столі.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна (у мене маленька) - 0,5 шт
- Огірок маринований (кількість на свій смак) - 4 шт
- Кріп - 4 гілочки
- Часник - 2 зубчики
- Олія рослинна (за своїм смаком) - 4 ст. л.
- Сіль
Капусту дрібно шаткуємо. Я зробила це овочечисткою. Огірки натираємо на крупній тертці.
Кріп дрібно рубаємо, часник пропускаємо через чеснокодавку.
Олію, сіль, цукор та лимонний сік змішуємо і заправляємо салат. Добре перемішуємо і даємо настоятися хоча б 1 годину. Салат готовий. На наступний день він узагалі шедевральний...
Смачного.
Коментувати