Легкий вітамінний смачний салатик з редиски з першого разу прижився в нашій сім'ї! Він такий смачний, що ми готові їсти його хоч кожен день! Готуйте салат з листя салату, він смачний.
Інгредієнти
салат
- Яйце куряче (варене) - 3 шт
- Булгур - 1/4 скл.
- Вода (для варіння крупи) - 1/2 скл.
- Редис - 6 шт
- Огірок (середній) - 1 шт
- Листя салату / Салат (айсберг) - 100 г
- Сіль за смаком
заправка
- Йогурт (натуральний) - 3 ст. л.
- Оливкова олія (я беру салатну з запахом) - 2 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Булгур заливаємо водою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо до готовності 10 - 15 хвилин. Ріжемо соломкою редиску,
огірки,
салат.
Дрібно ріжемо яйця.
Додаємо злегка остиглий булгур, солимо, перемішуємо.
Готуємо заправку. Змішуємо йогурт, оливкову олію і часник, дрібно нарізаний. Для чоловіка я заправляю салат майонезом, виходить дуже смачно! А собі роблю, такий смачний і швидкий соус! Прошу до столу! Смачного!
Коментувати