Салат з болгарського перцю

Свіжий салат з болгарського перцю, із червоного перцю і капусти, з філе курки, з цибулі і моркви. Салат з болгарським перцем, з огірків і баклажанів, з помідорів, печериць та перцю, з червоного буряка і шампіньйонів, з язика і сиру, з крабів і курячого філе. Салат з болгарським перцем, з крабових паличок та кабачків, з пекінської і цвітної капусти, баклажани і перець з печерицями, з перцю лечо і опеньок, з часником і ковбасою, салат з червоного перця. Салати з перцю, з болгарським маринованим і солодким червоним перцем, з сиром і грибами, з куркою і печерицями, перець з морквою і медом, з помідорами і рисом, з шампіньйонами. Салат з маринованого і печеного болгарського перцю, солодкого і гіркого, зеленого і червоного, свіжого перцю на зиму, консервація. Як закрити, зробити салат з перцю.

Я думаю, що цибуля восени в темі. Але ми ж не Буратіно - їсти просто цибулину! Приготуємо овочевий салат з цибулі, огірків і перцю. Смачно, соковито, вітамінів - море. Готуйте смачні салати, це просто!

Інгредієнти

  • Цибуля червона (велика цибулина, можна білу або звичайну) - 1 шт
  • Огірок маринований - 6 шт
  • Яблуко (велике, кисленьке) - 1 шт
  • Перець солодкий червоний - 2 шт
  • Олія (будь-яке, на ваш смак) - 50 г
  • Кріп - 0,5 пуч.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Лимон - 0,5 шт

Дуже простий, але в той же час незвичайний салат з кукурудзою, помідорами і болгарським перцем. Його смак не залишить вас байдужими. Поєднання болгарського перцю, кукурудзи та помідорів дають вишуканий і неповторний смак! Спробуйте і ви цей дешевий салат!

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 1 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Кукурудза (консервована) - 3 ст. л.
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Сіль
  • Майонез (або олія)

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 3

Пропоную приготувати смачний, соковитий салат з сухариками, куркою і овочами. Ідеальне поєднання продуктів!

Інгредієнти

  • Грудка куряча (відварна) - 350 г
  • Помідор (450г) - 3 шт
  • Огірок (300г) - 3 шт
  • Перець болгарський (250г) - 1 шт
  • Сухарики - 80 г
  • Часник - 6 зуб.
  • Сир твердий - 150 г
  • Майонез - 200 г
  • Сіль за смаком

Для любителів запечених овочів аль денте і консервованого тунця, пропоную цей рецепт. Дуже простий і смачний теплий салат з тунця і болгарського перцю з цукіні.

Інгредієнти

  • Тунець (в маслі 80 / 56г) - 1 бан.
  • Цукіні - 250 г
  • Перець болгарський - 80 г
  • Орегано - 1/2 ч. л.
  • Перець солодкий червоний - 1 ч. л.
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сухарі панірувальні / Паніровка - 1/2 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 1

Свіжий, легкий, вітамінний салат з капусти з приємною гостротою свіжого гострого червоного перцю, з прекрасною заправкою (з додаванням устричного соусу), яка підсилює смак інгредієнтів салату, роблячи їх ще більш насиченими і пряними. Цей салат з капусти кольрабі та перцю гармонійно впишеться в якості закуски для м'яса, риби, птиці.

Інгредієнти

  • Капуста кольрабі - 200 г
  • Перець солодкий - 1 шт
  • Перець червоний пекучий (свіжий) - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Соус (устричний) - 1 ст. л.
  • Сіль - 0.2 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт цього салату з кукурудзи, печериць, перцю і зеленого горошку народився спонтанно. Заходьте.

Інгредієнти

  • Печериці - 300 г
  • Кукурудза (маленька) - 1 бан.
  • Горошок зелений (маленька) - 1 бан.
  • Огірок (великий, гладкий)
  • Перець солодкий червоний
  • Горіхи волоські - 1 горст.
  • Кріп - 3 гіл.
  • Кінза (маленький) - 1 пуч.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Помідори черрі (для прикраси) - 6 шт

Салат з квасолею, маринованими печерицями, зеленою цибулею і болгарським перцем! Такий овочевий салат додасть різноманітності в зимове меню і в свята, і в будні!

Інгредієнти

  • Квасоля - 200 г
  • Печериці (мариновані) - 120 г
  • Перець болгарський (120 г) - 0.5 шт
  • Цибуля зелена - 4 гіл.
  • Порошок часниковий (або 1 зубчик часнику) - 0.5 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія

Хочу запропонувати дуже смачний і простий у приготуванні салат з телятини, що складається всього з трьох інгредієнтів і заправки. Салат хороший тим, що його можна приготувати заздалегідь. Від цього він стає ще смачніше, постоявши в холодильнику, всі складові просочуються заправкою. Цей салат з огірків, перцю і телятини дуже подобається моїм рідним і друзям. Коли я його готую, то він з'їдається в першу чергу.

Інгредієнти

  • Телятина (відварна) - 300 г
  • Перець болгарський (2 шт) - 270 г
  • Корнішони (мариновані) - 220 г
  • Кетчуп - 170 г
  • Олія - ​​80 г
  • Сіль за смаком
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Хочу запропонувати швидкий, смачний, соковитий, хрусткий, пікантний салат з баклажанів з болгарським перцем. Гостроту салату регулюйте самі, додавши більше перцю чилі або часнику. Готову страву подають як закуску або овочевий гарнір до основних страв з м'яса. Ідею побачила в інеті, автору величезне спасибі.

Інгредієнти

  • Баклажан (середній) - 1 шт
  • Перець болгарський (середній) - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Мед (рідкий) - 1/2 ч. л.
  • Перець червоний пекучий (або перець чилі) - 1/2 ч. л.
  • Оливкова олія (будь-яка, ваша улюблена) - 1 ст. л.
  • Олія (для смаження баклажана) - 2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Легкий в приготуванні, яскравий і ніжний салатик зі свинячого язика, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Язик свинячий - 250 г
  • Сир твердий - 100
  • Маслини - 1/2 бан.
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Помідори черрі - 200 г
  • Лимон - 1/2 шт
  • Майонез
  • Цибуля червона - 1/2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Горіхи волоські - 30 г
  • Петрушка

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

"Серйозний" салат зі смаженою яловичиною і різними перцями - в маринаді і смаженим, з додаванням чилі і суміші п'яти перців, смачно і ситно! Виглядає красиво - не соромно і гостям подати. Пригощайтеся.

Інгредієнти для салату з болгарського перцю

  1. Яловичина (м'якоть) - 350 г
  2. Перець болгарський (великий) - 2 шт
  3. Морква (велика) - 1 шт
  4. Цибуля червона - 1 шт
  5. Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  6. Оцет (9% ароматизований (лимонний)) - 1 ст. л.
  7. Перець білий (1/2 ч.л., суміш п'яти перців - білий, зелений, рожевий, чорний, запашний) - за смаком
  8. Перець червоний пекучий - за смаком
  9. Коріандр (зерна) - 1 ч. л.
  10. Сіль за смаком
  11. Цукор (1/2 ч.л.) - за смаком

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 6