Дешево, швидко і дуже корисно! Смачний, легкий, хрусткий і соковитий салат з моркви, яблук і капусти! Прошу покуштувати!
Інгредієнти
- Яблуко - 3 шт
- Капуста морська (маринована) - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Оцет - 1 ст. л.
- Вода - 2 ст. л.
- Цукор тростинний - 0.5 ч. л.
- Морква - 1 шт
- Оливкова олія (або соняшникова-за смаком)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Підготуємо наші інгредієнти. Все помити і почистити.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, посипати тростинним цукром. Залити оцтом і водою, все перемішати і залишити маринуватися.
Морквину я натерла на тертці по-корейськи.
Яблука розрізаємо навпіл. Акуратно дістаємо серединку, її ми нарізаємо і відправляємо в салат, а стінки яблучка залишаємо... Але якщо хочете, можна цей пункт пропустити, і просто нарізати яблуко, і тоді салат подавати в салатник. Так вийде ще швидше!
Морську капусту трохи подрібнити. І з'єднуємо всі наші інгредієнти в салатник. Зовсім небагато поливаємо оливковою олією (або соняшниковою), перемішуємо.
Начиняємо наші половинки яблук салатом. І подаємо до столу! Дуже легкий, соковитий і звичайно ж корисний салат з капусти і яблук з моркви готовий!
А ще цей салат можна просто відразу подавати в салатник. Це вже вам вирішувати! Смачного!
Коментувати