Салат з яблуками

Теплий і французький салат з яблуками, з карамелізованими яблуками і куркою, з печінкою і сиром, з цибулею і горіхами, з капустою, шуба з яблуками, з капусти і курячої печінки, шарами. Салат з зеленим яблуком і селери, з крабовими паличками, з морквою і куркою, з ківі і селери з сиром. Салат з моркви та яблука, з червоної капусти і горіхів, з гарбуза та яблук, салат яблуко і морква.

Дешево, швидко і дуже корисно! Смачний, легкий, хрусткий і соковитий салат з моркви, яблук і капусти! Прошу покуштувати!

Інгредієнти

  • Яблуко - 3 шт
  • Капуста морська (маринована) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Вода - 2 ст. л.
  • Цукор тростинний - 0.5 ч. л.
  • Морква - 1 шт
  • Оливкова олія (або соняшникова-за смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Цей салат з яблуками передається в нашій родині у спадок. Назва "Черепаха" залишилося від оригінального рецепта, сервіровка змінилася, але смак його від цього не постраждав. Дуже ситні, оригінальні і смачні салати з деякими добавками яких немає в інших рецептах. Салат з яйцями - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (зварені в круту) - 5 шт
  • Майонез - 10 ст. л.
  • Консерви рибні - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста (вимочена в 3% оцті 4 години) - 100 г
  • Масло вершкове (заморожене) - 100 г
  • Сир твердий - 150 г
  • Яблуко (кислого сорту) - 200 г
  • Горіхи волоські - 100 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Салат з трьох інгредієнтів: молода капуста; яблуко; яйця. Більше сюди, крім звичайно майонезу, нічого не потрібно! Виходить свіжий і ніжний салат з капусти і яблуками, звичайно вітамінний.

Інгредієнти для салату з яблуками

  1. Капуста білокачанна / Капустa (цільні листя від качана) - 6 шт
  2. Яблуко - 1 шт
  3. Яйце куряче - 2 шт
  4. Майонез (за смаком) - 3 ст. л.
  5. Сіль за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3