Салат для любителів гострого, він легкий дуже яскравий і зовні, і на смак, до того ж низькокалорійний. Морква в ньому хрустка і дуже пікантна, колоритну нотку вносить смажений кунжут. На наступний день цей салат з свіжої моркви ще більш смачний. Підбираючи спеції на свій смак, можна отримати різні варіанти цього салату з олією: від пекучої їжі до ніжного салату.
Інгредієнти для салату з моркви
- Морква - 200 г
- Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
- Часник - 3 зуб.
- Приправа (для моркви) - 1 ст. л.
- Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Оцет (столовий) - 1 ст. л.
- Сіль - 0.2 ч. л.
- Цукор - 0.3 ч. л.
Час приготування: 130 хвилин
Кількість порцій: 3