Салат з моркви

Пісний і дієтичний салат з моркви, із вареної, сирої і свіжої моркви і капусти, рецепти з серця та сухариків, з цибулі і яєць, з сирого, свіжого і вареного буряка і печінки, з домашнього сиру, з язика і квасолі, з курячої печінки і кукурудзи. Салат з моркви, часнику і огірків, з кореня селери, з курячих сердець і ковбаси, з яблук і горошку, з плавленого сирка і болгарського перцю, з горошком і часником, з мівіни і грибів, з серцем і грибами, з оселедця і мідій, з майонезом і без майонезу, з вареної картоплі і кабачків, з редьки і баклажанів. Салат з моркви, яблука і апельсина, з грибами і горіхами, з курки і горіхів, з олією і ізюмом, з помідорів і опеньок, з оселедцем і яйцем, з родзинок та ковбаси, з шампіньйонів і сметани, з яблуком. Печінковий і ніжинський салат з морквою на зиму, для дітей і на кожен день, солодкий. Тут ви дізнаєтеся які є пісні салати з моркви.

Цьому салату з морквою і селерою з яблуком я навчилася у мами чоловіка. Я не великий кулінар, тому ці рецепти салатів для мене - скарб. Нічого простіше і бути не може. Одні вітаміни! Ні грама шкідливих речовин, смачно, бюджетно, красиво - супер! Салат "Соняшник" теж смачний, спробуйте його.

Інгредієнти

  • Морква - 1 шт
  • Яблуко (щільне, у мене було з кислинкою) - 1 шт
  • Селера черешкова - 1 гілочка
  • Насіння соняшнику (очищені) - 3 ч. л.
  • Журавлина (сушена) - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сік лимонний - 2 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Легкий, цікавий, соковитий салат з селери, яблука, моркви і сиру "Досконалість"! Гармонійно підібрані всі складові, свіжий, з легкою пікантною ноткою. Ідеально підійде для дівочих посиденьок в колі подружок або в якості подарунка на день народження. Рецепт із серії - салати на день народження. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Морква (середня) - 1 шт
  • Яблуко (середнє) - 1 шт
  • Груша (твердих, пряних сортів) - 1 шт
  • Сир твердий - 70 г
  • Горіхи волоські - 30 г
  • Йогурт (для заправки салату, або сметана / майонез)
  • Селера листова (за бажанням, пару гілочок)
  • Спеції (по щіпці: сіль, цукор, суміш мелених перців)
  • Сік лимонний - 1 ч. л.

Пропоную вам спробувати смачний, супер корисний і дуже простий у приготуванні салат з капусти, моркви і огірка.

Інгредієнти

  • Морква - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Капуста кольрабі - 1 шт
  • Цукіні - 1 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Мед - 1/2 ч. л.
  • Перець духмяний

Цей простий салат з шинкою, морквою і крабовими паличками я спробувала вперше, купивши його в магазині на обід. Взагалі, у цього салату з яйцями назва "Фантазія", але в інтернеті вже є схожі назви, тому я переробила назву салату під "фантастиш". І він мені так сподобався, що я, ретельно вивчивши склад, вирішила його приготувати. Тим більше, нічого складного в приготуванні немає... та й продукти все найпростіші.

Інгредієнти

  • Морква - 1 шт
  • Яйце куряче (Яйця необхідно відварити) - 2 шт
  • Шинка - 100 г
  • Огірок - 1 шт
  • Крабове м'ясо (У мене на той момент вдома були крабові палички.) - 150 г
  • Майонез (майонез необхідно перемішати з часником.) - 3 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

"Крабовий" салат готую рідко, бо довелося готувати його з натуральних крабів, хіба можна таке забути... Але в даному салаті без крабових паличок ну ніяк не обійтися. Пригощайтеся - салат з крабових паличок і моркви. Смачного!

Інгредієнти

  • Рис (варений) - 3 ст. л.
  • Крабові палички - 10 шт
  • Морква (варена) - 1 шт
  • Огірок маринований - 1 шт
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Горбуша (холодного копчення) - 100 г
  • Зелень (цибуля зелена, кріп, петрушка)
  • Майонез
  • Кукурудза - 1 горст.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 5

Нещодавно у подружки побачила простенький салат з вареними яйцями і печеною морквою. Спробувавши цей недорогий салат, була приємно здивована його пікантним смаком! Виявляється вся справа в заправці. Випросивши цей рецепт салату з моркви і яйцем - ділюся з вами! Робиться швидко. Дуже виручає, коли на порозі гості! Спробуйте! 

Інгредієнти

  • Морква (сирих 1-2 шт (200г)) - 1 шт
  • Яйце куряче (сварені в круту) - 2 шт
  • Гірчиця (зернова) - 2 ч. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ч. л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Цукор - 1/2 ч. л.
  • Зелень (суха, або свіжа (кріп з петрушкою). Можна окремо, можна і без неї. У мене був сухий кріп)

Рецепт цього салату з свіжою морквою і цибулею моя мама привезла з Далекого Сходу більше 30 років тому і з тих пір це блюдо є постійним гостем на всіх сімейних святах. В оригінальному рецепті повинна використовуватися сира свинина, замаринована в оцті, але такий склад здатний збентежити недосвідченого їдця. Тому пропоную адаптований варіант салату з курячого філе. У міру гострі, пікантні, соковиті і недорогі салати з моркви з куркою стануть прикрасою Вашого столу!

Інгредієнти

  • Морква (середні) - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста (середні) - 3 шт
  • Філе куряче - 500 г
  • Олія - ​​6 ст. л.
  • Оцтова есенція (70%) - 1 ч. л.
  • Приправа (для моркви по-корейськи, гостра)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Вода - 100 мл

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Це салат з моркви і болгарського перцю з яблука ідеальний для тих, хто любить вітамінний салат. Соковиті, ситні і смачні салати, який не шкодять фігурі.

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Яблуко - 2 шт
  • Сметана - 100 г
  • Кріп - 0.5 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Друзі дорогі! Найпростіший салат з твердим сиром, сирою морквою і огірком! Не потрібно зусиль, так мало витрат! Все буде поєднуватися в ньому відмінно! Прошу переконатися в смаку вам особисто! Яскравий, соковитий, вітамінний салат з моркви і сиру! Немає причини не готовить! Можна робити щодня! Всі оцінять неодмінно!

Інгредієнти

  • Морква (велика) - 1 шт
  • Огірок (свіжий) - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Часник (2-3зуб) - 2 зуб.
  • Спеції (сіль, перець за смаком) - за смаком
  • Майонез - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 3

Іноді нашому організму хочеться чогось легкого і максимум корисного. Мене в цьому випадку рятує Салат з вареною морквою і консервованою кукурудзою. Рецепт салату підгледіла в дитячому саду у дочки. У нас (в Білорусії) його дають діткам на обід в школах і дитячих садах. Буває два різновиди - з консервованим горошком або салат з кукурудзи. Я пропоную другий варіант - з консервованою кукурудзою. Салат недорогий і дуже швидкий в приготуванні!

Інгредієнти

  • Морква (відварна) - 400 г
  • Кукурудза - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Олія (для заправки) - за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Насичені яскравим ароматом часникові стріли будуть в салаті гострою «родзинкою» і смачно переплетуться з усіма інгредієнтами, а в підсумку вийде незвичайний пікантний салат з моркви і часником виходить дуже смачним. Салати без мяса - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Стрілки часникові - 300 г
  • Морква - 200 г
  • Цибуля зелена - 100 г
  • Часник - 4 зуб.
  • Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
  • Перець червоний пекучий - 0.1 ч. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Майже всі рецепти рибних салатів на сайті або з солоною рибою, або з консервами. Я пропоную рецепт простого і доступного салату з відвареної риби і моркви! Вперше спробувала його на бізнес-ланчі в кафе і з тих пір цей салат - частий гість на нашому столі.

Інгредієнти

салат

  • Картопля (300гр) - 3 шт
  • Морква (150гр) - 1 шт
  • Яблуко (кисло-солодкі, у мене дрібні; якщо яблуко велике, то одне ~ 150гр) - 2 шт
  • Огірок маринований (300гр) - 4 шт
  • Тріска (в готовому вигляді, можна відразу взяти філе. Риба підходить майже будь-яка: хек, минтай, нототенія, пікша) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста (120гр, у мене в холодильнику нудьгувала половинка білої цибулини. Якщо ріпчаста цибуля зла, облийте окропом, я ошпарюю окропом прямо з крана, потім під холодну воду, дуже зручно) - 0,5 шт

заправка

  • Майонез - 6 ст. л.
  • Кетчуп - 2 ст. л.
  • Кріп - 0,5 пуч.
  • Сіль
  • Чорний перець

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 7

Салат для любителів гострого, він легкий дуже яскравий і зовні, і на смак, до того ж низькокалорійний. Морква в ньому хрустка і дуже пікантна, колоритну нотку вносить смажений кунжут. На наступний день цей салат з свіжої моркви ще більш смачний. Підбираючи спеції на свій смак, можна отримати різні варіанти цього салату з олією: від пекучої їжі до ніжного салату.

Інгредієнти для салату з моркви

  1. Морква - 200 г
  2. Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
  3. Часник - 3 зуб.
  4. Приправа (для моркви) - 1 ст. л.
  5. Коріандр (мелений) - 1 ст. л.
  6. Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  7. Оцет (столовий) - 1 ст. л.
  8. Сіль - 0.2 ч. л.
  9. Цукор - 0.3 ч. л.

Час приготування: 130 хвилин

Кількість порцій: 3