Рецепт салату бюджетний, смачний і ситний, а головне - всесезонний. Салат з квасолі, ковбаси і картоплі.
Інгредієнти
- Картопля - 200 г
- Ковбаса (варена, варено-копчена, сардельки. У мене імперська) - 200 г
- Сир твердий - 100 г
- Квасоля консервована (червона) - 140 г
- Цибуля ріпчаста (червона) - 1 шт
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Гірчиця (у мене столова гостра, за рецептом 1 ст. л. зернистої) - 1 ч. л.
- Оцет (винний) - 2 ст. л.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Сіль
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 6
Відварити картоплю в мундирі до готовності і наріжте шматочками, Наріжте шматочками ковбасу, невеликими кубиками сир, додайте квасолю без рідини, ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями, зелену цибулю кільцями. Все перемішати.
Змішати оливкову олію, гірчицю і оцет в однорідну емульсію. Заправити наш салат з ковбаси і картоплі.
Подавайте! Смачного!
Коментувати