Вдалий рецепт з нуту і овочів

Досить вдалий рецепт салату з нутом, рекомендую! Салат виходить дуже смачний. Можна їсти просто так, а можна подати до нього свіжий хліб, яким так смачно вимаківать юшечку з дна салатника! Також цей смачний салат відмінно підійде до рису.

Інгредієнти для салату з нутом

  1. Нут (готовий) - 250 г
  2. Оливки зелені - 1/2 бан.
  3. Цибуля червона - 1/2 шт
  4. Помідор - 1 шт
  5. Зелень (кінза або петрушка) - 1 пуч.
  6. Сік лимонний - 1 ст. л.
  7. Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  8. Сіль за смаком
  9. Перець чорний (мелений) - за смаком
Я настійно рекомендую не полінуватися і очистити відварений нут від шкірки. Це трохи моторошно, але зате на смак він ніжніше і приємніше, а для приготування хумуса або паштету такий нут просто ідеальний.
Додати до нуту дрібно нарізану цибулю.
Додати дрібно нарізану зелень. Я вважаю за краще кінзу.
Додати оливки, нарізані кільцями.
Перемішати і трохи розім'яти руками або виделкою. Частину нуту треба розчавити - нічого страшного, тут головне не естетика, а смак.
Додати до салату нарізаний помідор, сіль, перець, влити лимонний сік і оливкову олію. Розмішати. Можна подавати відразу, а можна дати салату трохи настоятися.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі