Салат із запеченим нутом

Використанням бобових в салатах навряд чи когось можна здивувати, згодні? Але я спробую :) Хочу запропонувати вам на замітку дуже цікавий варіант, як приготувати салат з запеченим нутом. Готуйте цікаві рецепти салатів. Нут краще використовувати консервований, але можна, звичайно, спробувати і відварений. Кале при бажанні можете замінити Айсбергом або мікс-салатом, наприклад. Проста і пікантна заправка чудово підходить в даному випадку. Всього 20 хвилин вашого часу і оригінальний, ситний, апетитний салат без майонезу з нутом на вашому столі.

Інгредієнти

  • Консервований нут - 1 баночка
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль і перець - за смаком
  • Сік лимона - 1 ст. л. (заправка)
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л. (заправка)
  • Часник - 1-2 зуб. (заправка)
  • Сіль і перець - за смаком (заправка)
  • Кале - 150 г
  • Пармезан - 50 г (за смаком)

Кількість порцій: 2

Час приготування: 20 хв

Нут промийте та висушіть. Духовку розігрійте до 220 градусів.
Викладіть нут на деко, застелене пергаментом або фольгою, полийте оливковою олією, присипте сіллю і перцем. Надішліть в духовку.
Запікайте 10-15 хвилин до рум'яності.
Кале вимийте і висушіть.
Натріть пармезан.
Для приготування заправки з'єднайте оливкову олію, сік лимона, сіль і перець, подрібнений часник.
Зберіть всі інгредієнти, полийте заправкою і можна подавати салат з запеченим нутом до столу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі