Використанням бобових в салатах навряд чи когось можна здивувати, згодні? Але я спробую :) Хочу запропонувати вам на замітку дуже цікавий варіант, як приготувати салат з запеченим нутом. Готуйте цікаві рецепти салатів. Нут краще використовувати консервований, але можна, звичайно, спробувати і відварений. Кале при бажанні можете замінити Айсбергом або мікс-салатом, наприклад. Проста і пікантна заправка чудово підходить в даному випадку. Всього 20 хвилин вашого часу і оригінальний, ситний, апетитний салат без майонезу з нутом на вашому столі.
Інгредієнти
- Консервований нут - 1 баночка
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Сіль і перець - за смаком
- Сік лимона - 1 ст. л. (заправка)
- Оливкова олія - 3 ст. л. (заправка)
- Часник - 1-2 зуб. (заправка)
- Сіль і перець - за смаком (заправка)
- Кале - 150 г
- Пармезан - 50 г (за смаком)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв