Рецепти салатів

Прості і смачні, легкі і літні, цікаві салати. Рецепти салатів, смачних і нових, літніх, весняних і зимових, святкових, різдвяних і новорічних, пісних і дієтичних, вишуканих. Рецепти салатів легких і простих, недорогих і дешевих, овочевих, мясних і фруктових, гарячих і теплих, ресторанних і свіжих, бюджетних і легеньких, хороших і цікавих. Рецепти швидких салатів і холодних закусок на весілля і день народження, на новий рік, на Різдво і великдень з фото, на свято до нового року, на 8 березня і на кожен день. Рецепти салатів на святковий стіл, слоями і шарами, швидкого приготування і для схуднення, дешево і смачно, української кухні, недорогі і купками, із овочів, огірків і кабачків на зиму, мікс з листям салату, Ніжинський і новорічний салат, рецепт з кальмарів і олією, з міксу салатів, з баклажанів і куркою, з майонезом і без майонезу, з сухариками і крабовими палочками, із буряка без мяса, в корзинках і тарталетках, олівє з курячим філе. Рецепти з крабовими паличками, з пекінської капусти і курки, із зелених помідорів і баклажанів, із пекінської, синьої і свіжої капусти, із зелені. Смачні і пісні салати, новорічні і святкові, свіжі і добрі, зимові, літні і весняні, легкі і овочеві, недорогі і дешеві, вишукані і гарячі, великодні і кулінарні. Українські і різні рецепти салатів, нові і прості, на новий рік, до посту і святкового столу з фотографіями, рецепти салатів і закусок на стіл і в піст, для ресторанів, на зиму і для дітей, з курки і листя салату, з язиком на олії, з кукурудзи без майонеза, пекінська капуста. Рецепт ніжинського салату з огірків на зиму. Консервації салатів, оформлення салатів, рецепти з фото.

Цей салат з грибами і куркою шарами простий за складом, але дуже презентабельний. А ще це рецепт шалено смачного салату. Ніжний, з пікантним смаком. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Стегенце куряче (відварене) - 1 шт
  • Яйце куряче (відварене) - 3 шт
  • Картопля (отварна в мундирі) - 3 шт
  • Зелень (петрушка) - 5 веточ.
  • Майонез (за смаком)
  • Огірок маринований - 4 шт
  • Перець болгарський (великий, м'ясистий) - 0,5 шт
  • Маслюки (мариновані, можна будь-які лісові гриби) - 150 г

До святкування Нового року підходжу дуже відповідально. Заздалегідь вибираю страви, які будуть прикрашати мій стіл. Особливу увагу приділяю салату. Розповім, як приготувати салат з селери. У цю ніч хочеться пробувати смачні і цікаві рецепти салатів з листя салату. Намагаюся догодити всім, але зробити це дуже складно. Замість звичних салатів можу порадити рецепт курячого салату з каррі.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 450 г
  • Йогурт - 80 г
  • Майонез - 60 г
  • Манговий чатні - 1 ст. ложка
  • Манго - 1 шт
  • Сік лайма - 2 ст. ложки
  • Сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • Селера - 3 шт
  • Кінза - 1/3 пуч.
  • Листя салату - за смаком
  • Каррі - 1 ст. ложка
  • Мигдаль - 2 ст. ложки

Час приготування: 50 хв

Кількість порцій: 2

Один з найпопулярніших зимових салатів з буряка, що так люблять готувати на Новий Рік, Різдво та інші зимові свята. Дізнайтеся, як готувати рецепти салатів з копченою куркою і гранатом «Гранатовий браслет». Цей зимовий салат можна сміливо ставити в один ряд з популярними салатом «Олів'є» і «Оселедець під шубою». Салат виглядає дуже святково і яскраво, напевно, тому він так і полюбився багатьом. М'ясо, що використовують в салаті, можна замінити печінкою або копченої ковбасою. Перед подачею на стіл цей салат з гранатом потрібно настояти кілька годин.

Інгредієнти

  • Буряк - 2 шт
  • Картопля - 2 шт
  • Морквина - 2 шт
  • Копчена курка - 200 г
  • Яйця - 2 шт
  • Гранат - 1 шт
  • Волоські горіхи - 0,5 ст.
  • Часник - 2 зуб.
  • Майонез - за смаком
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 6

Час приготування: 5 ч. 0 хв.

Легкий оригінальний рецепт салату з куркою, ананасом і грибами припадуть до смаку тим, хто не боїться поєднувати фрукти з м'ясом і шукає нові ідеї для святкового столу. Готуйте салат з ананасом, це смачно.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 3 шт
  • Печериці - 400 г
  • Ананас (шматочками) - 1 бан.
  • Соєвий соус - 8 ст. л.
  • майонез
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Цей салат я присвячую своїй подрузі, у якій зовсім скоро весілля!  Салат із серії - рецепти салатів на весілля. Подруга у мене дама легка і внутрішньо наповнена, проста і багатогранна, яскрава і позитивна. Ось і цей салат з кукурудзи вийшов таким же - з яскравим, соковитим смаком, ситний і при цьому легкий, з найпростіших продуктів, але при цьому смачний.

Інгредієнти

  • Пшоно - 1 пакет
  • Горбуша (консервована) - 1 бан.
  • Сирок плавлений - 1 шт
  • Кукурудза (консервована) - 5 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Цибуля зелена (маленька) - 1 пуч.
  • Сіль
  • Майонез - 2 ст. л.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 2

Чому така назва? Поясню. Років так двадцять тому, коли на будь-якому святковому столі просто зобов'язаний був стояти тазик з олів'є, послала я свого чоловіка в магазин, з довгим списком всього "найнеобхіднішого". Всі купив, молодець! А ось про картоплю забув. Зате придбав, незрозуміло навіщо, великий, соковитий, яскравий болгарський перець. Гарний, сказав, привернув увагу. Що ж поробиш... Ось замість картоплі і пішов в салат перчик. Відмінний салат з горошком і куркою! Їв його чоловік і нахвалював, примовляючи: "І нітрохи не гірше олів'є!". А рецепт салату під такою назвою так і прижився у нас. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 3 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Грудка куряча (200-220 г) - 1/2 шт
  • Цибуля червона - 1/2 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Горошок зелений - 1 бан.
  • Зелень (петрушка, кріп) - 1/2 пуч.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Майонез - 70 г
  • Йогурт - 80 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Цікавий і оригінальний, смачний і ситний, при цьому простий і швидкий в приготуванні рецепт салату з курячого філе і маринованого огірка. Чому "Загадка"? Тому, що коли дегустують це блюдо з першого разу ніхто не може вгадати з чого приготований салат. Спробуйте цей салат без майонезу, він смачний.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (без гірки) - 1 ст. л.
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Сметана (за смаком) - 5 ст. л.
  • Гірчиця - 1/2 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Зелень - 1/2 пуч.

Цей салат з моркви спочатку підкорив мене своїм оформленням, я зустріла цей рецепт в інтернеті! Виглядає дуже святково! Ну і звичайно він дуже смачний! Я готувала його з нагоди весілля молодшої дочки), - заходьте на частування!

Інгредієнти

салат

  • Буряк (середні) - 2 шт
  • Картопля (середні) - 3 шт
  • Яйце куряче (відварені) - 5 шт
  • Стегно куряче (копчені, можна брати будь-які частини) - 3 шт
  • Майонез - 150 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Зелень (для прикраси) - 1 пуч.
  • Сіль за смаком

морквяні кульки

  • Морква - 2 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Сир вершковий - 2 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 6

Червонокачанна капуста подарує салату не тільки корисність, приємний смак, але і яскравий красивий відтінок. Провести симпатичність цьому салату з червоної капусти допоможуть додані гриби і квасоля, а велика кількість вітамінів, клітковини будуть аргументом на користь того, що готувати такий салат з квасолі потрібно частіше. Підійде як рецепт салату на весілля.

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна - 400 г
  • Опеньки (мариновані) - 250 г
  • Квасоля консервована (320 м) - 1 бан.
  • Цибуля червона - 80 г
  • Сіль - 0.4 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​5 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 6