Дуже цікавий смак у цього салату з моркви, шпротів і картоплі. Робила на прохання чоловіка. Рецепт знайшла в своїй чудо-книжечці. Кухня: Українська
Інгредієнти
- Шпроти - 1 бан.
- Картопля - 2 шт
- Морква - 1 шт
- Яйце куряче (варені) - 2 шт
- Сир твердий - 100 г
- Майонез (за смаком)
- Сіль за смаком)
Час приготування: 15 хвилин
Все елементарно просто. Шпроти розім'яти виделкою.
Картоплю і моркву помити, покласти в пакет і відварити в мікрохвильовці 5-7 хв. Якщо відварюєте в воді, не забудьте підсолити воду.
Картоплю, яйця і сир натерти на дрібній тертці, моркву на велику. Викладаємо салат шарами, не забуваємо солити за смаком, хто варив овочі в мікрохвильовці, змащуючи кожен шар майонезом: картопля, шпроти, морква, яйця і сир. Коли будите викладати картоплю, старайтесь її не притискати, від цього вона буде більш ніжною.
Салат охолодіть і прикрасьте зеленню. Смачного!
Коментувати