Якщо ви не знаєте, як приготувати салат з сухариків "Поляна", обов'язково подивіться цей рецепт. Цікава і оригінальна подача, смачне поєднання інгредієнтів... а ще це ситно і смачно! Існує багато салатів, які подаються на стіл у вигляді окремих інгредієнтів, і цей - не виняток. Принадність таких страв полягає в тому, що гості і рідні можуть взяти інгредієнти які їм сподобалися і скласти власний салат. Так він точно сподобається кожному. Для салату ви можете брати інші інгредієнти. Головне, щоб вони добре поєднувалися один з одним. Грінки найкраще підсушити в духовці, а в якості заправки візьміть майонез, соєвий соус і гірчицю. Готуйте салати купами, це смачно!
Інгредієнти
- Шинка - 150 г
- Морква - 150 г (по-корейськи)
- Оливки чорні - 1 банка
- Кукурудза - 1 банка
- Горошок - 1 банка
- Квасоля біла - 1 банка
- Батон - 7 скибочок
- Майонез - 4-5 ст. ложок
- Гірчиця - 1 ст. ложка
- Соєвий соус - 2 ст. ложки
- Рослинна олія - 1 ст. ложка
Кількість порцій: 6
Скибочки батона розріжте на квадратні або довгасті шматочки і викладіть на деко. За допомогою пензлика злегка змастіть їх рослинною олією.
Надішліть шматочки батона в розігріту до 150-160 градусів духовку на 15-20 хвилин, щоб вони добре підсушилися. Шинку наріжте тонкими смужками. Викладіть інгредієнти в вигляді семи пелюсток квітки.
Викладайте інгредієнти, з огляду на їх контрастність: моркву, горошок, шинку, кукурудзу, сухарики, оливки, білу квасолю. Приготуйте заправку: ложкою змішайте майонез з соєвим соусом.
Додайте гірчицю, перемішайте і викладіть по центру салату. Смачного!
Коментувати