Салати купками

Смачні і нові салати купками і пошарові, святкові різні рецепти на купки, салат весняний і свіжий купками, рецепт з чіпсами і буряком, інгредієнти, з тунцем і куркою на тарілці, салат овочевий купками з крабовими паличками і сухариками. Салати купками, рецепт на тарілці з чіпсами, з картоплею фрі і мисливською ковбасою, салат з купками з корейською морквою і файною бульбою, з чіпсів, рецепти салатів купками, салат з файної бульби пісний, Принцеса і Сонечко, пп салати.

Легкість цьому салату з олією і м'ясом надають сирі овочі: морква, буряк, капуста і наполовину приготована картопля. Ситну нотку додає смажене м'ясо. Разом всі інгредієнти просто ідеально поєднуються і доповнюють один одного. Є правило: змішувати інгредієнти безпосередньо за столом, оскільки важливо, щоб салат мав свіжий вигляд. Салат з буряка і моркви без додаткової заправки. Готуйте салати купками.

Інгредієнти

  • Морква - 80 г
  • Буряк - 80 г
  • Капуста білокачанна / Капустa - 80 г
  • Картопля - 80 г
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Оцет (столовий) - 2 ст. л.
  • Приправа (для корейських салатів) - 2 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 2 ч. л.
  • Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.1 ч. л.
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Спеції (для свинини) - 0.5 ч. л.
  • Свинина (м'якоть) - 200 г
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 130 хвилин

Кількість порцій: 4

Подобаються мені свіжі овочі, особливо їх комбінації. Варіантів цього салату з чіпсами, ковбасою і кукурудзою безліч, але я хочу запропонувати свій, з тих інгредієнтів, які люблю. Готуйте салати з моркви, це смачно.

Інгредієнти

  • Морква (середня) - 1 шт
  • Буряк (середня) - 1 шт
  • Кукурудза - 1 бан.
  • Ковбаса - 200 г
  • Авокадо - 1 шт
  • Чіпси (невелика) - 1 пач.
  • Майонез - 100 г
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 7

Завдяки незвичайному, але дуже смачному поєднанню продуктів, цей розкішний святковий салат з курки, моркви та сухариків став постійним гостем на нашому святковому столі. Подача цього салату з куркою не нова, але виглядає така подача на столі дуже ефектно! А ще у нього дуже відповідна назва - він складається з 7 інгредієнтів. В інтернеті вже є салати з сухариками з такою ж назвою, але вони мають абсолютно інший склад. А вся принадність полягає саме в такому поєднанні інгредієнтів, яке дає неповторний смак! Салати купками - категорія рецепту.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 5

Інгредієнти

  • Грудка куряча (відварна) - 250 г
  • Цибуля ріпчаста (середніх) - 2 шт
  • Морква (по-корейськи) - 250 г
  • Огірок маринований (середніх) - 4 шт
  • Сир твердий - 200 г
  • Ізюм (перед додаванням в салат замочити в окропі) - 150 г
  • Сухарики - 40 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Майонез

Якщо ви не знаєте, як приготувати салат з сухариків "Поляна", обов'язково подивіться цей рецепт. Цікава і оригінальна подача, смачне поєднання інгредієнтів... а ще це ситно і смачно! Існує багато салатів, які подаються на стіл у вигляді окремих інгредієнтів, і цей - не виняток. Принадність таких страв полягає в тому, що гості і рідні можуть взяти інгредієнти які їм сподобалися і скласти власний салат. Так він точно сподобається кожному. Для салату ви можете брати інші інгредієнти. Головне, щоб вони добре поєднувалися один з одним. Грінки найкраще підсушити в духовці, а в якості заправки візьміть майонез, соєвий соус і гірчицю. Готуйте салати купами, це смачно!

Інгредієнти

  • Шинка - 150 г
  • Морква - 150 г (по-корейськи)
  • Оливки чорні - 1 банка
  • Кукурудза - 1 банка
  • Горошок - 1 банка
  • Квасоля біла - 1 банка
  • Батон - 7 скибочок
  • Майонез - 4-5 ст. ложок
  • Гірчиця - 1 ст. ложка
  • Соєвий соус - 2 ст. ложки
  • Рослинна олія - ​​1 ст. ложка

Кількість порцій: 6

Приготування смачних оригінальних салатів на день народження з овочів і рибної консерви. Рецепт салату я взяла у моєї тітки. 4-е покоління нашої великої родини насолоджується ним. Салати купками готувати не складно.

Інгредієнти

  • Буряк - 2 шт
  • Морква - 3 шт
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Огірок маринований - 4 шт
  • Горошок зелений (баночний) - 100 г
  • Рис - 100 г
  • Консерви рибні (в олії) - 1 бан.
  • Майонез - 5 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Хороша в цьому році вродила фіолетова морква. На зиму заготовлено, ось і вирішив приготувати салат з цим красивим овочем. Приготував її як звичайну моркву по-корейськи, ну і вийшов такий легкий і ситний салат без майонезу, з корейською морквою і ковбасою з шампіньйонами. Можна використовувати і звичайну моркву, але мені більше сподобалася фіолетова. Пропоную і вам спробувати цей салат купками, він смачний.

Інгредієнти

Морква по-корейськи

  • Морква (очищена, або стільки ж готової по корейськи) - 300 г
  • Перець болгарський (середній) - 1 шт
  • Лимон (приблизно 1/4 лимона) - 3 скибки
  • Часник - 3 зуб.
  • Коріандр (свіжозмелений) - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​8 ст. л.
  • Перець червоний пекучий (пір'ями) - 1/2 ч. л.
  • Соус (соєвий) - 6 ст. л.

Салат

  • Огірок - 300 г
  • Ковбаса (сервілат і варена, кожної у рівній частці) - 250 г
  • Печериці (консервовані, можна і різані 400 грам) - 1 бан.
  • Сир твердий - 200 г
  • Сіль

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8