Легкість цьому салату з олією і м'ясом надають сирі овочі: морква, буряк, капуста і наполовину приготована картопля. Ситну нотку додає смажене м'ясо. Разом всі інгредієнти просто ідеально поєднуються і доповнюють один одного. Є правило: змішувати інгредієнти безпосередньо за столом, оскільки важливо, щоб салат мав свіжий вигляд. Салат з буряка і моркви без додаткової заправки. Готуйте салати купками.
Інгредієнти
- Морква - 80 г
- Буряк - 80 г
- Капуста білокачанна / Капустa - 80 г
- Картопля - 80 г
- Огірок маринований - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Сіль - 0.2 ч. л.
- Олія - 1 ст. л.
- Оцет (столовий) - 2 ст. л.
- Приправа (для корейських салатів) - 2 ч. л.
- Коріандр (мелений) - 2 ч. л.
- Кунжут (смажений) - 2 ст. л.
- Перець чорний (мелений) - 0.1 ч. л.
- Лист лавровий - 1 шт
- Спеції (для свинини) - 0.5 ч. л.
- Свинина (м'якоть) - 200 г
- Оливкова олія - 2 ст. л.
Час приготування: 130 хвилин
Кількість порцій: 4