Добрих салатів з курячим філе в інтернеті багато, але такого я не знайшла. А готую його часто! Мій салат з філе курки "Обжорка" буде cитим!) Цей салат з куркою, дійсно, ситний і добрий.
Інгредієнти
- Філе куряче - 300 г
- Огірок (1 середній) - 150 г
- Цибуля ріпчаста (1 середня цибулина) - 100 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Кріп - 10 г
- Майонез (для заправки салату)
- Олія (для обсмажування)
- Сіль за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Підготуємо інгредієнти.
Куряче філе промити, опустити в киплячу підсолену воду і варити до готовності 15-20 хвилин. Дістати з бульйону і остудити. Порізати кубиками.
Яйця збити з невеликою кількістю солі.
Розігріти сковороду. Злегка змастити олією. І спекти кілька тонких яєчних млинців (товщиною 1-2 мм). З кожного боку секунд по 30.
Млинці трохи остудити і порізати соломкою.
Цибулю порізати півкільцями (або чверть кільцями) і обсмажити на маслі до прозорого золотистого кольору.
Огірок нашаткувати соломкою.
Кріп дрібно порізати.
Всі інгредієнти підготовлені. Тепер можна прибрати в холодильник і чекати гостей.
Перед подачею все змішуємо і прикрашаємо на ваш смак (сьогодні у мене петрушка і сердечко з меленої паприки). Якщо все змішати заздалегідь, то огірки дадуть сік і салат стане більш рідким - кому-то так навіть більше подобається. З цим салатом з філе курки і огірком дуже добре поєднується волоський горіх. Якщо у вас він є на кухні, то обов'язково спробуйте додати його (попередньо потерти на дрібній тертці або порубати ножем і посипати зверху на готовий салат)
Коментувати