Якщо ви любите крабові палички вам сюди! Пропоную спробувати ще один варіант легкого в приготуванні салату з буряка і крабових паличок із заправкою з соєвим соусом.
Інгредієнти
- Буряк (середній, запечений) - 1 шт
- Крабові палички (110 гр.) - 1/2 упак.
- Яйце куряче - 2 шт
- Сир твердий - 50 г
- Часник - 1 зуб.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- Гірчиця (діжонська) - 1 ч. л.
Кількість порцій: 2
Для салату потрібен запечений буряк. Він набагато смачніше і соковитіше вареного. Звичайно, запекти його треба заздалегідь. Я, коли готую щось в духовці, часто загортаю у фольгу пару коренеплодів і кладу поруч. Такий буряк (в фользі) прекрасно зберігається в холодильнику кілька днів. Буряк очистити, натерти на дрібній тертці.
Крабові палички дрібно нарізати.
Яйця відварити, остудити. Сир і яйця натерти на дрібній тертці. Часник подрібнити.
Приготувати заправку: змішати 2 ст. л. майонезу, гірчицю і соєвий соус. Окремо змішати 1 ст. л. майонезу і часник.
Збираємо салат. Крабові палички заправити майонезом з часником, викласти першим шаром.
Далі викласти яйця, полити соусом. Потім шар буряка, також полити соусом. Завершуємо салат тертим сиром. Перед подачею салату дати настоятися хвилин 20. Cалат з крабових паличок і буряка готовий.
Смачного!
Коментувати