Запечена сардина з овочами

Середземноморська сардина, в народі івасі, дуже смачна і ніжна рибка і відмінно поєднується з овочами. Спробуйте, Вам сподобається! Готуйте салат з риби, це смачно.

Інгредієнти

  • Риба (я брала сиру і маленьку - на пробу) - 1 шт
  • Помідор - 100 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Картопля - 1 шт
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Зелень - 1 пуч.
  • Соєвий соус (і приправи)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Рибу очистити, вимити прибрати нутрощі і плавники
Овочі промити, очистити і нарізати кубиками. Часник натерти на тертці
Додати соєвий соус, приправи (я брала сушену зелень) і поставити маринуватися на пів години
Рибу натерти спеціями, додати соєвий соус, і поставити маринуватися до овочів також на пів години
По закінченню півгодини овочі поставити в нагріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин накрити фольгою. Ось така краса вийшла!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі