Салат з рибою

Його готують з різних видів риби: відвареної, запеченої і малосольной, солоної і копченої, консервованої в олії і у власному соку. Рецепти салатів з копченої риби і маринованих грибів, з вареної і червоної, з відвареної красної риби і сухариків, з пекінської капусти і авокадо, з мороженої риби хек і руколи, з морепродуктів і помідорів, риба під шубою, з мойви і тунця, з риби салаки і буряка, з риби в ставку. Овочевий і консервований салат з червоною, красною і копченою, з консервованою і масляною, з смаженою і солоною рибою, з руколою і сиром, з рибних консервів і кабачків. Пісні салати з риби поєднують в собі делікатність ніжного риб'ячого м'яса і ситність додаткових інгредієнтів. Готуйте і насолоджуйтеся!

На мій погляд, в цьому салаті все інгредієнти на своєму місці. Спробуйте приготувати цей салат з крабових паличок, думаю вам сподобається.

Інгредієнти

  • Крабові палички - 5 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Консерви рибні (горбуша) - 1 бан.
  • Морква - 1 шт
  • Маслини - 10 шт
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Кріп
  • Петрушка

Час приготування: 45 хвилин

Салат - рулет трохи інакше заявляє про себе на столі і привертає увагу. Формування цього салату з моркви і червоної риби не є новинкою, але салат дуже яскравий і урочистий. Немає великої кількості інгредієнтів. Смак салату об'єднує малосольная червона риба.

Інгредієнти

  • Морква (варена) - 2 шт
  • Картопля (варена) - 2 шт
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Цибуля зелена - 5 г
  • Філе рибне (лососеве) - 180 г
  • Майонез - 2 ст. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Це рецепт смачного салату з рибних консервів, не буде цікавий тим, хто дотримується правил правильного харчування ... Але якщо ви, як і моя сім'я, дозволяєте собі іноді з'їсти порцію салату з майонезом, то запрошую до дегустації! Рецепт салату мені дала моя подруга. Їй же він дістався від її куми чи кума, тому власне салат отримав свою назву. Готується досить швидко! Набір продуктів досить бюджетний! Але запевняю, що цей недорогий салат вас вразить і займе почесне місце на столі! Ласкаво просимо!

Інгредієнти

  • Вермішель (вермішель швидкого приготування) - 2 пач.
  • Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Консерви рибні (сардина у власному соку з додаванням олії. Банку 250-280 грамів.) - 1 бан.
  • Майонез (легкий ... приблизно 30% ... бажано менше, ніж 67%!) - 150 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Хмелі-сунелі - за смаком
  • Зелень (для подачі) - за смаком

Дозвольте запропонувати вашій увазі цікавий і смачний салат з риби хек, відвареної в маринаді від домашніх заготовок. В інтернеті є схожий рецепт, але я смію показати і свою версію. Так багато років готували в моїй родині. Цікавий салат з огірків, заходьте, угощайтесь.

Інгредієнти

  • Риба - 250 г
  • Маринад (350-400 мл) - 400 мл
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Сметана - 150 г
  • Хрін (столовий) - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 1/2 ч. л.
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Сіль

Якщо хочете швидко приготувати смачний салат, то цей рецепт салату з горошком для Вас. Це відмінний варіант для повсякденного столу або для приходу нежданих гостей.

Інгредієнти

  • Консерви рибні (230 г (краще брати скумбрію або тунець)) - 1 бан.
  • Горошок зелений (консервований) - 120 г
  • Цибуля червона (невелика) - 1 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Майонез
  • Бальзамик - 1 ч. л.
  • Перець чорний

Салат дуже просто готується. Дуже корисний, ситний і бюджетний салат з моркви. Салат з розряду - салати з рибних консервів. Якщо раптом нагрянули гості, то замість звичайної перловки можна використовувати різні крупи в пакетиках швидкого приготування. Решта є в холодильнику завжди. Готується без солі. Термін зберігання в холодильнику 5 - 6 діб. Заправки, спеції, зелень подаються окремо на стіл.

Інгредієнти

  • Горбуша (або сайра, тунець і т. і. у власному соку) - 1 бан.
  • Крупа перлова (якщо по-швидкому, то різна з пакетиків крім шліфованого рису (глютен)) - 2/3 скл.
  • Лимон (кришити з цедрою) - 5 дол.
  • Цибуля ріпчаста (середнього розміру) - 1 шт
  • Перець болгарський (середнього розміру) - 0,5 шт
  • Яблуко (середнього розміру) - 1 шт
  • Морква (середнього розміру. Потерти сирою)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Прекрасний салат з рисом і рибою на кожен день з дуже простих продуктів. Якщо красиво його оформити, підійде і на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Риба копчена - 200 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Морква - 1 шт
  • Рис - 200 г
  • Майонез - 200 мл

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Салат з червоною рибою і манго. Салат не однозначний. Але тільки не для мене. Я його обожнюю. Кожен раз, коли я розповідаю рецепт, люди кривляться недовірливо "і що це можна їсти?" Але кожен такий зморщений товариш, якому пощастить спробувати цей салат без майонезу у мене в гостях, каже "Блін ... це дуже смачно!"

Інгредієнти

  • Форель - 300 г
  • Манго - 1 шт
  • Цибуля-порей - 1 шт
  • Кріп - 1 пуч.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Соєвий соус (солодкий) - 3 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Салат з буряка і червоної риби замінить на столі традиційну шубу. Салат з овочів, заправлений майонезом з маринованою червоною цибулею в соєвому соусі. Салат можна подати порційно - це красиво і святково.

Інгредієнти

  • Цибуля червона (невелика цибулина) - 1 шт
  • Соєвий соус - 1,5 ст. л.
  • Буряк - 2 шт
  • Картопля - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Риба (шматок, лосось, можна взяти будь-яку червону рибу або оселедець) - 2 шт
  • Ікра червона (з гіркою) - 2 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Майонез (за смаком) - 100 г
  • Петрушка (рубана, кучерява) - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 2

На новорічний стіл хотілося б подати щось нове, зовсім не знайоме, але зі звичних, улюблених продуктів. А подивіться цей салат з листя салату і рибного фаршу, раптом підійде?! Нам дуже сподобалось.

Інгредієнти

  • Фарш рибний (130 м щуки, 60 р сьомги і цибуля ріпчаста) - 200 г
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Листя салату / Салат (мікс) - 100 г
  • Помідор (80 р) - 1 шт
  • Цибуля біла - 1/2 шт
  • Перець солодкий червоний - 1/2 шт
  • Оцет (столовий, 9%) - 1 ст. л.
  • майонез
  • Масло вершкове - 1 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Чудовий ароматний рибний салат з яйцями і вареною рибою. Абсолютний смак відварених раків! Дуже ситно. Готується просто з простих продуктів, при цьому не приївся і годиться для будь-якого застілля. І хоча вже не мало салатів з такою назвою, посмію запропонувати свій варіант, він відрізняється в приготуванні і складом. Заходьте!

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Тріска (в готовому вигляді, без кісток і шкіри) - 500 г
  • Рис (у відвареному вигляді) - 200 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Насіння кропу (або сухі парасольки кропу - 3 шт) - 2 ч. л.
  • Морква - 200 г
  • Спеції (лавровий лист 3 шт. + 5 горошин запашного перцю, адигейська сіль)
  • Майонез - 4 ст. л.
  • Бульйон (бульйон від варіння риби) - 500 мл
  • Лимон

Нещодавно знайшовся мій старий зошит з рецептами салатів. Погортавши його, зупинилася на цьому рецепті. (Всі продукти були в наявності :) Салат з картоплі і вареної риби хек виходить ніжним, смачним, недорогим салатом і без особливих напряг в приготуванні. Заходьте!

Інгредієнти

  • Риба (будь-яка; варена. У мене був хек.) - 250 г
  • Картопля (2-3 шт. Зварена в "мундирі") - 250 г
  • Помідор - 150 г
  • Яблуко (бажано не солодких сортів) - 150 г
  • Яйце куряче (зварене в круту 1 шт.)
  • Майонез
  • Лист лавровий
  • Перець чорний (горошком)
  • Сіль

Мій чоловік рибалка, і цим все сказано. Доводиться вигадувати щораз рецепти по перетворенню риби у щось смачне. Пропоную спробувати смачні і недорогі салати з фрикадельками з миня і маринованими огірками.

Час приготування: 50 хвилин

Інгредієнти

фарш

  • Філе рибне - 350 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 1 шт
  • Перець чорний - 0,5 ч. л.
  • Сіль (без верху) - 1 ч. л.

салат

  • Яйце куряче (варене) - 1 шт
  • Рис - 0.5 скл.
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Перець болгарський - 1/4 шт

заправка

  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Перець чорний - 0.5 ч. л.
  • Цукор - 0.5 ч. л.

Святкове меню на день народження завжди вимагає більш цікавого і вишуканого меню. Доповнити вашу кулінарну скарбничку пропоную одним шикарним блюдом, яке напевно оцінять і близькі і гості. Рекомендую готувати цю страву як салати на день народження. Покажу вам, як приготувати салат з червоної риби, креветок та ікри. Сам процес дуже простий і займе не більше півгодини, що особливо актуально, коли потрібно зробити багато різних страв.

Інгредієнти

  • Яйце - 6 шт
  • Креветки - 300-350 г
  • Ікра червона - 100 г
  • Слабосолона червона риба - 300 г
  • Майонез і спеції - за смаком

Кількість порцій: 4-6