Салат із сардини

Тут ви дізнаєтеся як зробити пісний салат з сардини, з консервованої сардини і пекінської капусти, з картоплі і сухариків, рецепт з кабачків і яєць, з крекеру і мівіни, з рису і буряка, салат з кукурудзи і пекінки, консерви в томаті. Дізнайтеся як приготувати салат Мімоза, з сардиною і крекером, з сиром, консервація. Салат з кабачків і сардини на зиму. Рецепт з сардіною форшмак.

Коли їсти нічого, а хочеться щось пожувати, мені на допомогу приходить моя улюблена баночка сардин в маслі!

Інгредієнти

  • Консерви рибні (сардини в маслі) - 1 бан.
  • Огірок - 3 шт
  • Яйце куряче - 8 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Майонез
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Середземноморська сардина, в народі івасі, дуже смачна і ніжна рибка і відмінно поєднується з овочами. Спробуйте, Вам сподобається! Готуйте салат з риби, це смачно.

Інгредієнти

  • Риба (я брала сиру і маленьку - на пробу) - 1 шт
  • Помідор - 100 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Картопля - 1 шт
  • Цибуля біла - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Зелень - 1 пуч.
  • Соєвий соус (і приправи)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Салат з рибних консервів. Пропоную вашій увазі модернізований варіант у вигляді закуски. Кого бентежить поєднання риби зі сметаною - не бійтеся - багаторазово перевірено на собі! Салати без майонезу - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (відварені) - 3 шт
  • Цибуля зелена (велика) - 1 пуч.
  • Консерви рибні (сардина атлантична з додаванням олії) - 1 бан.
  • Сметана (15-20%) - 150 г
  • Хліб (невеликий житній багет) - 1 шт
  • Каперси - 40 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Сардини - прекрасне джерело селену і фосфору. Одна важлива речовина в складі цієї морської рибки - корисний для серця коензим. Риба має великі шматки, з яких швидко і легко готувати холодні закуски, супи, їх можна подавати у вигляді доповнення до самостійних страв. Салати з яйцями дуже смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Риба (сардина в банці) - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Зелень - 1 пуч.
  • Яблуко - 1 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Кростіні з салатом і сардинами - відмінний варіант для любителів рибних закусок. Готується легко і радує своїм смаком і яскравим видом. Така закуска без сумніву прикрасить будь-який святковий стіл і стане "хітом" серед закусок. Салати з олією - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Багет - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ст. л.
  • Оцет (винний червоний) - 2 ст. л.
  • Консерви рибні (сардини в маслі) - 1 бан.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Оливкова олія (1 ст.л. для смаження; 2 ст.л. в салат) - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Оливки зелені - 1/2 бан.
  • Маслини - 1/2 бан.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4