Покажу вам рецепт смачного салату з крабовими паличками і огірками в японському стилі. Тут будемо використовувати звичний майонез, але також візьмемо оригінальну приправу і додамо свіжі овочі. Я думаю, вам стане в нагоді рецепт цього нового салату, адже крабові палички є досить бюджетним інгредієнтом, який люблять багато людей. Тому завжди приємно урізноманітнити звичне меню і спробувати щось новеньке. А то погодьтеся, що звичний салат з крабовими паличками, рисом і кукурудзою вже порядком приївся :)
Інгредієнти
- Крабові палички - 250 г
- Огірок - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Латук - 1 гілочка
- Кунжут обсмажений - 1 ст. л.
- Сіль - 0,25 ч. л.
- Майонез - 30 г
- Рисовий оцет - 2 ч. л. (або лимонний сік)
- Кунжутне масло - 1 ч. л. (за бажанням)
Кількість порцій: 2-3
Крабові палички ми не будемо різати, а розберемо їх на смужки, як на фото.
Тут використовується англійський огірок без насіння, але підійде і звичайний. Огірочок і моркву ріжемо дуже тонкою довгою соломкою.
Латук дрібно рвемо руками або нарізаємо ножем. Змішуємо майонез, оцет або сік, кунжутне масло для заправки.
Обсмажений до золотистого кольору кунжут трохи перетираємо в ступці з сіллю, викладаємо всі інгредієнти в миску, посипаємо кунжутом і поливаємо все заправкою. Ось і все, наш новий cалат з крабових паличок і огірка можна подавати. Смачного!
Коментарі
Дякую, чудовий салатик на…
Дякую, чудовий салатик на святвечір
Коментувати