Рецепт з гранатом, огірком і фетою

З настанням дачного сезону часу на приготування їжі стає все менше і менше, але бажання смачно поїсти у нас не пропадає. Я пропоную дуже легкий, простий рецепт салату, який не вимагає багато часу. Цей салат з листя салату і фетою буде прекрасно себе почувати і на святковому столі. Пригощайтеся!

Інгредієнти

для салату

  • Огірок - 2 шт
  • Гранат - 1 шт
  • Фета - 100 г
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Листя салату / Салат - 1/2 пуч.

для заправки

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік (лайма) - 2 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1/2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Цедра лайма (не обов'язково) - 1 ч. л.
  • Цукор - 1/2 ч. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Огірки помити і нарізати кубиками.
З граната витягти зерна.
Фету нарізати кубиками.
Цибулю дрібно нашаткувати.
Всі інгредієнти для заправки змішати в невеликій мисці. Зручно це робити в маленькій баночці з кришкою, що загвинчується. Всі складові заправки помістити в банку, закрити кришкою і кілька разів енергійно потрясти.
У мисці змішати всі інгредієнти для салату, додати заправку і ще раз акуратно перемішати.
На блюдо сервіровки викласти порвані листя салату.
Зверху викласти салат і подати до столу! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі