З настанням дачного сезону часу на приготування їжі стає все менше і менше, але бажання смачно поїсти у нас не пропадає. Я пропоную дуже легкий, простий рецепт салату, який не вимагає багато часу. Цей салат з листя салату і фетою буде прекрасно себе почувати і на святковому столі. Пригощайтеся!
Інгредієнти
для салату
- Огірок - 2 шт
- Гранат - 1 шт
- Фета - 100 г
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Листя салату / Салат - 1/2 пуч.
для заправки
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Сік (лайма) - 2 ст. л.
- Перець чорний (мелений) - 1/2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Цедра лайма (не обов'язково) - 1 ч. л.
- Цукор - 1/2 ч. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 4
Огірки помити і нарізати кубиками.
З граната витягти зерна.
Фету нарізати кубиками.
Цибулю дрібно нашаткувати.
Всі інгредієнти для заправки змішати в невеликій мисці. Зручно це робити в маленькій баночці з кришкою, що загвинчується. Всі складові заправки помістити в банку, закрити кришкою і кілька разів енергійно потрясти.
У мисці змішати всі інгредієнти для салату, додати заправку і ще раз акуратно перемішати.
На блюдо сервіровки викласти порвані листя салату.
Зверху викласти салат і подати до столу! Смачного!
Коментувати