Це дуже простий, ситний і багатошаровий салат з бiлих грибів і картоплі з огірками. Кожен шар цього салату перемазують майонезом. Можна використовувати будь-які гриби на свій смак. Розповім, як приготувати салат з грибами «Боровик». Подібні салати з грибів частенько готують на різні свята. Ви не помилитеся з його вибором, адже він ситний і сподобається всім гостям. Його можна використовувати як рецепт салату на весілля. Такий салат потрібно залишити в холодильнику, щоб він просочився. Можна використовувати білі, лісові гриби, заморожені і навіть консервовані.
Інгредієнти
- Білі гриби - 200 г
- Цибулина - 1 шт
- Картопля - 1 шт
- Мариновані огірки - 1-2 шт
- Яйця курячі - 2 шт
- Зелена цибуля - 5-6 шт
- Майонез - за смаком
- Сіль за смаком
- Салатні листя - за смаком
- Соняшникова олія - за смаком
- Зелень - за смаком
Кількість порцій: 8