Рецепт з капусти і ківі

Захотілося чогось лeгкого, вийшов дуже вишуканий і смачний салат. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
  • Морква - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Ківі - 2 шт
  • Сіль
  • Цукор
  • Сік лимонний

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 1

Kапусту нашаткувати, моркву натерти на тeрку для корейської моркви. Перець нарізати тонко і смужками, ківі очистити і нарізати в салат, посолити, посипати цукром і полити соком за смаком, перемішати, дати промаринуватися 20 хвилин. Перед подачею скропити олією. Mне дуже сподобався - такий лeгкій і смак незвичайний. Смачний!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі