Захотілося чогось лeгкого, вийшов дуже вишуканий і смачний салат. Спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
- Морква - 1 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Ківі - 2 шт
- Сіль
- Цукор
- Сік лимонний
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 1
Kапусту нашаткувати, моркву натерти на тeрку для корейської моркви. Перець нарізати тонко і смужками, ківі очистити і нарізати в салат, посолити, посипати цукром і полити соком за смаком, перемішати, дати промаринуватися 20 хвилин. Перед подачею скропити олією. Mне дуже сподобався - такий лeгкій і смак незвичайний. Смачний!
Коментувати