Пропоную рецепт салату з запеченого буряка: він корисніший, ніж варений. Я запікаю буряк в фользі в духовці, коли випікаю хліб. За рахунок такого способу термічної обробки в ній збережеться значно більше вітамінів і корисних речовин. У запеченого буряка смак незрівнянний, не порівнянний з відвареним. Салат з буряка ніжний, з легкою кислинкою ківі.
Інгредієнти
салат
- Буряк (печений) - 100 г
- Фета - 40 г
- Петрушка - 2 гіл.
- Ківі (стиглий) - 1/2 шт
соус
- Гірчиця (зерна) - 1/4 ч. л.
- Оцет (винний) - 1 ч. л.
- Оливкова олія - 3 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком