Салат з ківі

Приготувати салат з ківі і крабовими паличками, з куркою і сухариками, рецепт святковий з курячого філе, з корейською морквою і гранатом, з яблука шарами, з кукурудзи і пекінки, з чорносливом і авокадо, з ананасом і яблуком, з курки і крабових паличок, рецепти з червоною рибою і язиком.

Пропоную рецепт салату з запеченого буряка: він корисніший, ніж варений. Я запікаю буряк в фользі в духовці, коли випікаю хліб. За рахунок такого способу термічної обробки в ній збережеться значно більше вітамінів і корисних речовин. У запеченого буряка смак незрівнянний, не порівнянний з відвареним. Салат з буряка ніжний, з легкою кислинкою ківі.

Інгредієнти

салат

  • Буряк (печений) - 100 г
  • Фета - 40 г
  • Петрушка - 2 гіл.
  • Ківі (стиглий) - 1/2 шт

соус

  • Гірчиця (зерна) - 1/4 ч. л.
  • Оцет (винний) - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Дуже мені подобаються салати такого плану, не треба нічого відварювати, бухати майонезу, тут все "живі" продукти, мінімум зусиль, максимум задоволення. Салати з олією - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Дайкон - 1 шт
  • Яблуко (солодке) - 2 шт
  • Ківі - 1 шт
  • Лимон - 1/2 шт
  • Мед - 1 ч. л.
  • Перець Кайєн
  • Вино біле сухе - 1 ст. л.
  • Масло волоського горіха (або олія / оливкова) - 1 ст. л.
  • Сіль

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Дуже цікаве поєднання продуктів, а найголовніше виходить смачно.

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварне, можна замінити копченим курячим м'ясом) - 500 г
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Ківі - 2 шт
  • Яблуко (велика) - 1 шт
  • Морква (можна замінити відвареної)
  • Майонез

Це наші продукти.

Захотілося чогось лeгкого, вийшов дуже вишуканий і смачний салат. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
  • Морква - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Ківі - 2 шт
  • Сіль
  • Цукор
  • Сік лимонний

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 1

Пропоную приготувати смачний салати без майонезу з ківі і буряка, свіжої зелені, багатий вітамінами і мінеральними речовинами. Ківі бажано взяти недозрілий, його кислота збалансує солодкість буряка. Пригощайтеся!

Інгредієнти

для салату

  • Буряк - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Зелень (будь-яка) - за смаком
  • Ківі (переважно недозрілий, кислий) - 1 шт
  • Горіхи (волоські, арахіс, кешью) - за смаком

для заправки

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Цукор - 1/2 ч. л.
  • Соєвий соус (солодкий) - 1...2 ст. л.
  • Перець чорний - 1/4...1/2 ч. л.
  • Сіль (при необхідності) - за смаком
  • Бальзамик (бальзамічний крем) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2