Рецепт з язика і кореня селери

Цей салат я одного разу спробувала в прекрасному ресторані. Довгий час намагалася знайти цей рецепт в інтернеті, але безуспішно. Довелося замовляти його до тих пір, поки не вдалося розгадати той самий секретний склад.

Інгредієнти

  • Язик яловичий (можна заморожений) - 300 г
  • Селера коренева - 1 шт
  • Гриби (я використовую шампіньйони) - 400 г
  • Цукіні (можна замінити кабачками) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Соус (або домашній майонез) - за смаком
  • Шафран (за бажанням) - 2 пуч.

Час приготування: 155 хвилин

Кількість порцій: 5

Відварити яловичий язик (у мене йде на це зазвичай 2,5 години). Зварений язик потримати кілька хвилин у холодній воді, а потім очистити від шкіри і нарізати його.
На невеликій кількості олії обсмажити тертий корінь селери до золотистого кольору. 10-15 хвилин зазвичай достатньо.
Нарізані цукіні, гриби і цибулю обсмажити (20 хвилин). Посолити в процесі приготування. Злити рідину, що утворилася.
Змішати язик, корінь селери, цукіні, гриби, цибулю. Додати шафран і заправити соусом або домашнім майонезом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі