Цей салат я одного разу спробувала в прекрасному ресторані. Довгий час намагалася знайти цей рецепт в інтернеті, але безуспішно. Довелося замовляти його до тих пір, поки не вдалося розгадати той самий секретний склад.
Інгредієнти
- Язик яловичий (можна заморожений) - 300 г
- Селера коренева - 1 шт
- Гриби (я використовую шампіньйони) - 400 г
- Цукіні (можна замінити кабачками) - 3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Соус (або домашній майонез) - за смаком
- Шафран (за бажанням) - 2 пуч.
Час приготування: 155 хвилин
Кількість порцій: 5
Відварити яловичий язик (у мене йде на це зазвичай 2,5 години). Зварений язик потримати кілька хвилин у холодній воді, а потім очистити від шкіри і нарізати його.
На невеликій кількості олії обсмажити тертий корінь селери до золотистого кольору. 10-15 хвилин зазвичай достатньо.
Нарізані цукіні, гриби і цибулю обсмажити (20 хвилин). Посолити в процесі приготування. Злити рідину, що утворилася.
Змішати язик, корінь селери, цукіні, гриби, цибулю. Додати шафран і заправити соусом або домашнім майонезом. Смачного!
Коментувати