Рецепт цього салату колись був десь підглянутий, випробуваний і оптимізований. В результаті нехитрих маніпуляцій виходить досить ситний салат, що має свіжий смак.
Інгредієнти:
- Селера черешкова (не дуже велика, або відкласти 2-3 листи) - 1 шт
- Яйце куряче - 5 шт
- Крабові палички - 400 г
- Маслини – 1 бан.
- Майонез - за смаком ст. л.
- Цибуля ріпчаста (середня головка) - 0,5 шт
Час приготування: 30 хвилин
Готуємо інгредієнти. Селеру для салату бажано брати якомога свіжішую, не жорстку. Селеру поділяємо на листочки, зрізаємо завітряні частини і листя, добре промиваємо. Нарізаємо не крупно, оскільки селера досить важко жується. Я ріжу великі черешки на 4 частини вздовж черешка, вужчі - на дві, далі шаткую поперек. Яйця та крабові палички нарізаємо звичайним чином невеликими кубиками. Маслини ріжемо напів-або чвертьколечками. Цибулю ріжемо якомога дрібніше. Все добре перемішуємо, заправляємо майонезом. Можна спробувати. Смачного!
Коментувати