Салат "Загадка"

Колега, яка пригощала нас цієї закускою на своєму дні народження в офісі, назвала його "Загадка" і не розповідала про рецепт до тих пір, поки ми не розсмакували всі страви і не захопилися саме цим салатом. Звичайно ж, не можу не поділитися ним з вами. Тепер у всієї жіночої частини нашого офісу цей салат став фаворитом - легкий, ніжний, незвичайний і дуже-дуже смачний. І не відразу вгадаєш, з чого приготований. А готувати - суща дрібниця.

Інгредієнти

  • Селера черешкова - 4 шт
  • Яблуко (кисле) - 2 шт
  • Тунець (консерви для салатів) - 1 бан.
  • Горіхи волоські (за смаком) - 3 горст.
  • Майонез (за смаком) - 2 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт настільки простий, що покрокових фото я не робила. Кількість інгредієнтів можна сміливо змінювати на свій смак.

1. Вимити і дрібно порізати селеру (розміри шматочків або часточок - кому як подобається).

2. Вимити і порізати на дрібні кубики яблука (я шкірку в цей раз не чистила).

3. Волоські горіхи подрібнити будь-яким звичним для вас способом (я кладу в два звичайних поліетиленових пакета (два - якщо порветься) і на дерев'яній обробній дошці несильно перебиваю їх молотком для м'яса).

4. Тунець розім'яти виделкою разом з соком.

5. Все змішати, заправити майонезом за смаком і насолоджуватися.

Дівчатка, якщо потрібен зовсім дієтичний варіант - майонез можна замінити сметаною або густим йогуртом і додати солі і спецій за смаком. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі