Кажуть, коли в ансамблі обмінюються талантами зелене яблуко і селера, це допомагає скинути зайву вагу. Може і так. Але цей салат із селери я робив не з цих міркувань. Просто селера попалася радісного кольору, а яблуко - чудово кисле. Ну, а ядреная квашена капуста довершила композицію. Спробуйте приготувати, салат смачний.
Інгредієнти
- Селера черешкова - 1 шт
- Яблуко (зелене) - 0.5 шт
- Капуста квашена - 100 г
- Цибуля біла (маленька цибулина) - 1 шт
- Кінза (маленька) - 1 пуч.
- Олія кукурудзяна
- Оливкова олія - 1 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Зелене яблуко дрібно порізати. Терти на тертці не раджу: не той ефект, зовсім інший смак.
Селеру порізати тонкими шайбами.
Цибулю порізати кільцями.
Капусту, якщо велика, порубати ножем.
Дрібно порізати кінзу.
Все змішати, додати масло, перемішати, перевірити на смак, якщо потрібно - скорегувати: додати трохи капустяного розсолу, лимонного соку, кунжутної олії. Словом, на ваш смак.
Дати салату трохи постояти, ще раз перемішати - і подавати.
Смачного!
Коментувати