Салат із селери

Як приготувати алат з маринованої і вареної, з консервованої, кореневої і черешкової селери, з яєць і яблук, з буряка та моркви з майонезом, салат з кореня і стебла селери, яблук і курки, з морської капусти, рецепт салату з кореню, листям і стеблами селери. Салати з маринованою селерою і яблуком, з куркою і коренем селери. Рецепти салатів зі селери корінь, морква і яблуко, селера черешкова, рецепти для схуднення. Салат із селери додасть відсутні вітаміни вашому організму, оскільки цей салат застосовується в кулінарії як правило в свіжому вигляді.

Простий та смачний салат - пікантний додаток до сімейного застілля.

Інгредієнти

  • Селера черешкова - 1 шт
  • Огірок солоний (не великі огірочки) - 2 шт.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Картопля (середня) - 1 шт
  • Опеньки (мариновані опеньки) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Цибуля зелена - за смаком

Рецепт цього салату колись був десь підглянутий, випробуваний і оптимізований. В результаті нехитрих маніпуляцій виходить досить ситний салат, що має свіжий смак.

Інгредієнти:

  • Селера черешкова (не дуже велика, або відкласти 2-3 листи) - 1 шт
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Крабові палички - 400 г
  • Маслини – 1 бан.
  • Майонез - за смаком ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (середня головка) - 0,5 шт

Час приготування: 30 хвилин

Я пропоную вам варіант, як приготувати салат з селери і картоплі. Ми додамо туди картоплю, огірки і зробимо цікаву заправку. Салат вийде ситним, а смак його досить цікавий. Я рекомендую перед подачею дати салату 2 години настоятися в холодильнику, а потім за бажанням прикрасити його зеленою цибулькою і меленим чорним перцем. Ось і все, наш ситний салат готовий. А якщо у вас залишилася, наприклад, від обіду відварна картопля, то все готується ще швидше.

Інгредієнти

  • Картопля - 8 шт
  • Цибуля шніт - 1 пуч.
  • Олія - ​​30 г
  • Оцет 6% - 30 г
  • Майонез - 60 г
  • Йогурт грецький - 60 г (або сметана)
  • Селера - 2-3 шт (стебла)
  • Огірки - 1 шт
  • Зелена цибуля - за смаком
  • Сіль, перець - за смаком

Кількість порцій: 6

Дуже корисно. Про рецепт цього салату дізнався від близької родички. Він мені дуже сподобався, тому захотів поділитися з іншими людьми. Хоч особисто я трохи лінивий щось особливе готувати, але такий салат із селери і буряка підходить навіть для ледачого, тому що склад тут дуже маленький.

Інгредієнти

  • Буряк (дотримуватися вагову категорію не обов'язково) - 750 г
  • Селера коренева (дотримуватися вагову категорію не обов'язково) - 500 г
  • Олія соняшникова (для смаження селери)
  • Майонез (можна і сметану для тих хто не любить майонез)

Час приготування: 70 хвилин

Це дуже корисний і вітамінний салат. Рецепт цього недорого салату придумала сама. Виготовлений він зі свіжих овочів і його по істині можна назвати найпотужнішою "вітамінною бомбою". Найкраще його вживати на вечерю. Салат з селери здатний зміцнити ваш імунітет і наситити організм корисними речовинами і мікроелементами. Здоров'я і міцного вам імунітету!

Інгредієнти

  • Селера коренева - 100 г
  • Капуста квашена - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кріп - 1 пуч.
  • Сіль
  • Олія лляна

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Кажуть, коли в ансамблі обмінюються талантами зелене яблуко і селера, це допомагає скинути зайву вагу. Може і так. Але цей салат із селери я робив не з цих міркувань. Просто селера попалася радісного кольору, а яблуко - чудово кисле. Ну, а ядреная квашена капуста довершила композицію. Спробуйте приготувати, салат смачний.

Інгредієнти

  • Селера черешкова - 1 шт
  • Яблуко (зелене) - 0.5 шт
  • Капуста квашена - 100 г
  • Цибуля біла (маленька цибулина) - 1 шт
  • Кінза (маленька) - 1 пуч.
  • Олія кукурудзяна
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Оригінальний рецепт з покроковим описом і фото інструкціями. Дуже простий у приготуванні і легкий салат із селерою і сухариками з дуже незвичайним смаком.

Інгредієнти

  • Селера черешкова - 4 шт
  • Філе куряче - 300 г
  • Огірок - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сухарики

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Смачний і ніжний салат із селери і чорносливом. Цілком дієтичний (якщо заправити йогуртом). Спробуйте, не пошкодуєте.

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварне) - 250 г
  • Селера черешкова (корінь) - 100 г
  • Чорнослив (без кісточок) - 150 г
  • Виноград (без кісточок) - 200 г
  • Горіхи волоські (мелені) - 50 г
  • Майонез (або натуральний йогурт) - 8 ст. л.
  • Листя салату / Салат (листя, для прикраси)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Булгур - це корисно, смачно, зручно і просто. У цьому салаті він доповнений дорогоцінними каменями граната, селерою і петрушкою.

Інгредієнти

  • Булгур - 100 г
  • Вода (окріп) - 250 мл
  • Селера черешкова - 400 г
  • Гранат - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​5 ст. л.
  • Масло вершкове (1-2 ст ложки) - 2 ст. л.
  • Петрушка (пучок)
  • Горіхи волоські - 75 г
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)

Цей салат я одного разу спробувала в прекрасному ресторані. Довгий час намагалася знайти цей рецепт в інтернеті, але безуспішно. Довелося замовляти його до тих пір, поки не вдалося розгадати той самий секретний склад.

Інгредієнти

  • Язик яловичий (можна заморожений) - 300 г
  • Селера коренева - 1 шт
  • Гриби (я використовую шампіньйони) - 400 г
  • Цукіні (можна замінити кабачками) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Соус (або домашній майонез) - за смаком
  • Шафран (за бажанням) - 2 пуч.

Час приготування: 155 хвилин

Кількість порцій: 5

Колега, яка пригощала нас цієї закускою на своєму дні народження в офісі, назвала його "Загадка" і не розповідала про рецепт до тих пір, поки ми не розсмакували всі страви і не захопилися саме цим салатом. Звичайно ж, не можу не поділитися ним з вами. Тепер у всієї жіночої частини нашого офісу цей салат став фаворитом - легкий, ніжний, незвичайний і дуже-дуже смачний. І не відразу вгадаєш, з чого приготований. А готувати - суща дрібниця.

Інгредієнти

  • Селера черешкова - 4 шт
  • Яблуко (кисле) - 2 шт
  • Тунець (консерви для салатів) - 1 бан.
  • Горіхи волоські (за смаком) - 3 горст.
  • Майонез (за смаком) - 2 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4