З простих продуктів салат виходить дуже смачним, а склад ніхто з гостей не вгадає. Всі хто пробує такий листковий салат з сухариків і ковбасою, просять поділитися рецептом.
Інгредієнти
- Ковбаса (сервелат) - 150 г
- Майонез - 3 ст. л.
- Яблуко - 150 г
- Горошок зелений - 150 г
- Морква - 100 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Сухарики - 50 г
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Це дуже простий салат який майже не потребує попередньої підготовки. Для першого шару нарізаємо ковбасу соломкою і змащуємо майонезом. Натріть очищене яблуко на крупній тертці і викладіть зверху. Третій шар - консервований зелений горошок, який теж змащуємо майонезом. Свіжу моркву натерти на дрібній тертці і зверху неї шар нарізаних варених яєць. Верх салату змажемо невеликою кількістю майонезу. Посипаємо сухариками з білого хліба перед подачею. Смачного!
Коментувати