Салат "Мюнхенський"

Ситний і смачний салат з ковбасою копченою «Мюнхенський» став дуже популярною закускою до пива, але цей салат з твердим сиром можна подати і на вечерю, і на святковий стіл. Ці рецепти святкового салату дуже прості. Як м'ясну складову в салат додають копчену грудинку, мисливські ковбаски, куряче м'ясо або яловичий язик. Така порада: відварну картоплю для салатів потрібно підсолювати тільки після закипання води. Тоді картопля вийде не розсипчастою і її буде легко нарізати акуратними кубиками.

Інгредієнти

  • Ковбаса - 300 г (напівкопчена)
  • Сир твердий - 200 г
  • Огірки - 3 шт (мариновані)
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1/2 пуч.
  • Петрушка - 1/2 пуч.
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Сметана - 100 г
  • Майонез - 100 г
  • Оцет яблучний - 1 ст. л.
  • Гірчиця готова - 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 3

Ковбасу, сир і мариновані огірки наріжте соломкою. Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями.
Дрібно наріжте всю зелень: зелену цибулю, петрушку та кріп.
Всі нарізані продукти перемішайте.
Для заправки змішайте разом сметану, майонез, гірчицю, оцет, чорний перець та сіль. Збийте заправку до однорідності.
Змішайте салат з ковбасою копченою і подайте охолодженим. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі