Смачний і корисний червоний рис прекрасно вписується в салат з огірка і болгарського перцю! Якщо ви ще не пробували такий рис, рекомендую не відкладати дегустацію в довгий ящик! Топ салатів - категорія салату..
Інгредієнти
для салату
- Рис - 100 г
- Огірок - 1 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Цибуля червона - 0,5 шт
для заправки
- Олія - 3-4 ст. л.
- Бальзамик - 0,5 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Орегано - 1 ч. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Рис поставити варити по інструкції щодо упаковки. Готовий рис остудити.
Цибулю почистити і нарізати тонко півкільцями.
Болгарський перець почистити і нарізати тонкими брусочками.
Огірок теж нарізати брусочками.
Для заправки змішати всі інгредієнти, додати в наш пісний салат, перемішати і можна подавати!
Смачного!
Коментувати