Салат з огірків

Літній і зимовий, смачний і добрий, консервований і маринований, гострий і дієтичний, шведський салат з огірків, зі свіжих, солоних і малосольних, маринованих і квашених, з перерослих і битих, з великих і перестиглих, з нарізаних і чищених огірків і помідорів шарами з сметаною, по корейськи і в томаті. Салат з огірків, рецепти на зиму як свіжі, з приправою десять 10 і 12 овочів і до корейської моркви, рецепт дольками, з болгарського перцю і пекінської свіжої капусти, в томатному соусі, огірки з гірчицею в зернах, з морквою по корейськи. Салат з огірків, курячої печінки та помідорів, з моркви по корейськи і помідор, з капусти та цибулі, з часником і томатом, з цибулі і сиру, з курки і баклажанів, з серця і пекінки, з печінки і квашеного огірка і помідора, з кропом і шампіньйонами, з маринованими і квашеними, солоними огірками, з телятини і сиру, з куркумою і петрушкою. Салати з огірками і помідорами, з кабачків i кальмарів, з помідорів та огірків, з крабових паличок і буряка, з яєць і редиски, з кукурудзи, з болгарським перцем, язика та капусти, з гірчиці та солодкого перцю, з горошком та корейською морквою, з фетою і цибулею, з курячого філе та часнику, з яйцем, приправи 10 овочів. Фото рецепти консервації салатів. Консервація в банки з томатною пастою без оцту, ніжинський салат, для консервування в банку без стерилізації. Консервовані салати, великі огірки ніжинські з корейською морквою, помідори і цибуля, перець на зиму. Рецепт ніжинського салату з огірків. Що можна зробити, як приготувати і закрити салат з огірків та помідор на зиму. Салат з огірків - легке блюдо, яке допоможе нагодувати сімю за лічені хвилини. Смачні салати з огірками.

Незвичайно швидкий, простий і дуже смачний салат з маринованих огірків і цибулі. Мариновані огірки і ріпчаста цибуля - це чудове поєднання. Навіть ті люди, які не люблять цибулю їдять цей салат з великим задоволенням.

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Кріп (за смаком)
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Петрушка (для прикраси)
  • Листя салату (для подачі)

Дуже приємний на смак салат з консервованої квасолі і маринованих огірків. Готується просто і швидко. Ситний і відмінно підійде для пісної трапези.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 1 банка
  • Огірок маринований - 4 шт
  • Горіхи волоські (очищені) - 2/3 скл.
  • Масло волоського горіха - 2 ст. л.
  • Кінза - 1 пуч.
  • Базилік - 3 гілочки
  • Петрушка - 5 гілочок
  • Сіль
  • Часник - 3 зуб.

Нещодавно перебирала свої вирізки з рецептами зі старих журналів і натрапила на цей смачний салат. Як завжди, не змогла не внести свою лепту і вийшла ця чудова страва. Салат з сиром і доступними продуктами. У ньому немає м'яса, але він дуже ситний, ніжний і безперечно смачний!

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 4 шт
  • Рис - 4 ст. л.
  • Сир твердий - 100 г
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Паприка солодка (мелена) - 1 пучок
  • Коріандр (мелений) - 1/3 ч. л.
  • Сіль
  • Петрушка (для прикраси)
  • Олія (для смаження)

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Цей салат з грибами і маринованими огірками дуже полюбиться чоловікам. Чоловік часто просить приготувати його на свята, коли чекаємо гостей. Цей салат чудово збуджує апетит. Це прекрасна закуска до міцних напоїв. Дуже гарний до відвареної картоплі. Вообщем, прошу до столу!

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 2 шт
  • Гриби (солоні грузді)- 50 г
  • Цибуля червона - 0,5 шт
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Перець чорний - 1 пучок
  • Цукор - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Я знайшов в інтернеті багато салатів з огірками, але такого рецепту не виявив, тому вирішив поділитися. Цей літній салат зі свіжих огірків готується за кілька хвилин, але, при своїй простоті, має дуже свіжий смак, який добре поєднується зі смаженою рибою та м'ясом. Крім цього він виглядає досить оригінально і може стати прикрасою будь-якого столу.

Інгредієнти

  • Огірок (свіжий довгий) - 1/2 шт
  • Кріп - 1/8 пуч.
  • Оцет (білий винний) - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Цукор

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 2

Салат з буряка і часника з солоними огірками. Буряк такої «багатофункціональний» продукт, що приготувати з нього можна практично будь-яку страву, зіпсувати дуже важко, а поєднується він взагалі з чим завгодно. Ось таке поєднання я спробував вперше, і воно (поєднання) мені дуже сподобалося.

Інгредієнти

  • Буряк - 1 шт
  • Огірок солоний - 2 шт
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сіль

Точно знаю, що подібний салат з огірків закочують на зиму, в старих блокнотах, напевно, є такий рецепт. Я приготувала такий собі експрес-варіант. Салат виходить свіжим, легким і хрустким. Відмінне доповнення до м'ясних страв, страв з птахом. Цей легкий салат з огірків можна готувати з вечора і взяти з собою на пікнік, а на природі загорнути в лист лаваша і їсти з соковитим шашликом. Взагалі салат універсальний. Заходьте!

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Огірок (250 г) - 1 шт
  • Оцет (9%) - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

Найпростіший недорогий салат з огірків. На цей салат не треба великих витрат. А також ми зможемо заощадити свій час. Готувати - одне задоволення. Нас чекае відмінний результат. Хто спробує - зрозуміє. Угощайтесь на здоров'я. І залишайтеся задоволеними!

Інгредієнти

  • Огірок (середні) - 4 шт
  • Сир плавлений (столова ложка з гіркою) - 1,5 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Часник - за смаком
  • Зелень - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Легкий, по літньому яскравий, хрусткий салат з нескладного набору продуктів. Цей салат з риби дуже швидко готується, а м'ятна заправка додасть салату пікантної свіжості.

Інгредієнти

  • Листя салату - 1 пуч.
  • Огірок (130-140 г) - 1 шт
  • М'ята (2-3 гілочки) - 15 г
  • Форель (малосольная) - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців - за смаком
  • Оливкова олія (нерафінована) - 3 ст. л.

Хочу запропонувати простий, соковитий і ароматний салат з огірків і ріпчастої цибулі. Для цього рецепта використовую парникові огірки. Цей салат дуже популярний в Німеччині. Прекрасне доповнення до м'яса. При бажанні можна заправити будь-якою олією. Кухня: Німецька

Інгредієнти

  • Огірок (свіжий) - 140 г
  • Цибуля ріпчаста - 30 г
  • Оцет (у мене винний або сік лимона) - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Цукор (щіпка)
  • Перець червоний пекучий (у мене копчена паприка) - 1/4 ч. л.
  • Кріп - 2 гіл.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

Цей пісний і легкий салат з капусти білокачанної і маринованими огірками з олією найчастіший гість на нашому столі.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна (у мене маленька) - 0,5 шт
  • Огірок маринований (кількість на свій смак) - 4 шт
  • Кріп - 4 гілочки
  • Часник - 2 зубчики
  • Олія рослинна (за своїм смаком) - 4 ст. л.
  • Сіль