Класична закуска півдня Франції, топ салат з квасолею "Нісуаз з тунцем", з'явився як сезонне блюдо. Батьківщиною його вважається місто Ніцца і узбережжі Середземного моря. Різновидів цього салату з тунцем є дуже багато, але якщо ви хочете приготувати класичний варіант, не додавайте в блюдо рис або картоплю. Мій крок за кроком оформлений рецепт з фото докладно демонструє його приготування. Топ 10 салатів - категорія рецепту.
Інгредієнти
- помідор - 150 г
- перець болгарський - 100 г
- огірок - 100 г
- лист салату - 4 шт
- анчоуси - 100 г
- консервований тунець шматочками у власному соку - 100 г
- квасоля відварна або консервована - 100 г
- синя цибуля - 1 шт
- часник - 1 зуб.
- лимонний сік - 30 мл.
- оливкова олія - 50 г
- яйце - 1 шт
- зелень петрушки
- сіль, перець, чебрець - за смаком.
Кількість порцій - 2