Грибний салат з кукурудзою і горошком

Рецепт цього салату з кукурудзи, печериць, перцю і зеленого горошку народився спонтанно. Заходьте.

Інгредієнти

  • Печериці - 300 г
  • Кукурудза (маленька) - 1 бан.
  • Горошок зелений (маленька) - 1 бан.
  • Огірок (великий, гладкий)
  • Перець солодкий червоний
  • Горіхи волоські - 1 горст.
  • Кріп - 3 гіл.
  • Кінза (маленький) - 1 пуч.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Помідори черрі (для прикраси) - 6 шт
Печериці почистити і розрізати, в залежності від розміру грибів, або половинками, або четвертинками. Потім нарізати поперек на скибочки. Обсмажити гриби до випаровування соку і відставити убік.
Огірок нарізати невеликими кубиками і висипати в миску.
Додати кукурудзу без рідини.
Потім додати зелений горошок, теж без рідини.
Зелень дрібно нарізати і додати до овочів.
Ось на цьому етапі я раптом подумала, що салат виходить якийсь похмурий і полізла в холодильник в пошуках чого-небудь яскравого. У дальньому кутку я виявила третину великого, соковитого червоного болгарського перцю. ОГО! Те, що лікар прописав! У справу його!
В останню чергу всипати захолонувші гриби. Салат посолити, поперчити і заправити оливковою олією.
Найменше я очікувала, що салат сподобається чоловікові, адже він у мене невиправний м'ясоїд. Він від салату прийшов в повний захват. Уже тиждень ниє, щоб повторила. Ось завтра на дачі і повторю, спеціально для нього. Спробуйте приготувати цей салат з кукурудзи, печериць і зеленого горошку . Сам процес неймовірно простий, а результат, сподіваюся, вас порадує. До речі, чоловік попросив замінити свіжий огірочок на маринований, хоче побільше гостроти. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі