Консервація салатів на зиму. Смачний, а головне легкий в приготуванні зимовий салат який не залишить вас байдужим!
Інгредієнти
- Баклажан - 10 шт
- Помідор (не великі) - 6 шт
- Цибуля ріпчаста (велики) - 3 шт
- Олія рослинна
- Сіль
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 6
Ретельно моємо всі овочі і ріжемо кубиками. Порізані баклажани солимо і перемішуємо, потім залишаємо на 2-3 години що б вийшла вся гіркота. За бажанням можна і на всю ніч. Потім моєму в двох водах (що б позбутися зайвої солі). На рослинної олії тушкуємо цибулю - 10 хвилин. Додаємо баклажани, тушкуємо ще - 10 хвилин. Додаємо помідори і це все разом тушкуємо - 30 хвилин. Солити більше не треба, тому що раніше сіль вже використовувалася. Смак можна регулювати цукром якщо буде кислим. Ось і все, салат готовий. Цей рецепт можна віднести до категорії "зимові салати". Впевнена, ви не пошкодуєте! Готую так само салат. Банки добре мою, обливаю окропом і перевертаю шийкою вниз поки не охолонуть. Тим часом стерелезую кришки. Коли вже все готово розкладаю салат по банках і закочую. Звертаю вашу увагу на те, що салат може стояти дуже довго і не псується!! Зберігати можна як на балконі (якщо ж живете в квартирі) так і в погребі. Готую вже не один рік. Вся сім'я дуже задоволена. Вам бажаю вдалого приготування і смачного!
Коментувати