Дуже схоже за смаком на ЛЕЧО! Звичайно, це не лечо в повному розумінні цього слова, але за смаком дуже навіть нагадує той радянський лечо, що випускала угорська фірма «Глобус». А якщо не порівнювати, то це просто шалена смачна штукенція. Можу з упевненістю сказати СМАЧНО. З будь-яким гарніром, рисом, макаронами, гречкою і т. і. Патисони замінюють кабачки. Пригощайтеся, це і, правда, надзвичайно смачно! Вихід 4 літрові банки і маленький хвостик.
Інгредієнти
- Помідор - 2 кг
- Перець болгарський - 1.5 кг
- Кабачок (або патисони) - 1.5 кг
- Олія - 200 мл
- Оцет (яблучний) - 100 мл
- Цукор - 100 г
- Сіль - 2 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4