Салати на зиму

Консервація салатів - домашні рецепти приготування смачних закруток овочевих салатів на зиму з фото українською, консервований салат із великих свіжих огірків в томаті і баклажанів без стерилізації, без оцту і уксуса в банки, в мультиварке, із самого буряка, із болгарського солодкого червоного і зеленого перцю, з моркви по корейськи і цибулі, із свежіх, зелених, червоних, бурих та жовтих помідорів, із стручкової, шпарагової, спаржевої, білої і молодої квасолі в томаті, з приправою і корейською морквою, з шампіньйонів і салаки, із шпарагівки та помідорів, з огірків в томатному соусі з куркумою і гірчицею, з печериць і червоного буряка, з грибами шампіньйонами та помідорами, з червоних буряків і рису, з риби і помідор, з моркви по корейськи, з рисом і овочами, з огірків з кропом і томатом, з опеньками і петрушкою, з печерицями і рибою, з мойви і овочів, з огірків з томатною пастою і часником, з кабачка і ротунди, з гречкою та огірками, з оселедцем і патісонів, з квасолею, з мисливських ковбасок, зі шпарагівки і спаржі, з гарбуза і кабачків, з білих грибів і підпеньків, із цвітної капусти, з огірками. Польський і ніжинський, білоцерківський, український смачний салат, консервування. Рецепт салату Тещин язик і Асорті, Аппетитка і Глобус, Гениальный і Десятка, Лечо, консервуємо із задоволенням. Різні, нові і дешеві рецепти, овочеві, грибні і м'ясні, прості і добрі, дуже смачні і вкусні, гострі консервовані салати, готуємо в банках на зиму. Огірки по корейські, зелені помідори і цибуля, квасоля, баклажани з чорносливом, огірки з часником, перець з грибами і рисом, рис з овочами, гриби і кабачки, рецепти консервації 2018 і 2019, дізнайтеся які є салати на зиму. Готуйте і насолоджуйтеся!

Мабуть, я не відкрию Америку цим рецептом. Впевнена, що багато господинь роблять салат із зелених помідорів на зиму. Але як завжди, у кожного свої секрети, особливості приготування. Що я люблю саме в цьому овочевому салаті - це те, що він не переварений і не перетворюється після приготування в щось неапетитне. Овочі в салаті залишаються помітні і впізнавані, навіть злегка хрумтять. Якщо ви будете дотримуватися деяких правил приготування, то ці недорогі салати стануть одними з улюблених з зимових заготовок. Рецепт з категорії - салати на зиму.

Інгредієнти

  • Помідор (зелені, тверді) - 1.5 кг
  • Морква - 0.5 кг
  • Перець болгарський (виключно червоний і ніякий інший!) - 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста - 0.5 кг
  • Кріп - 30 г
  • Сіль (1 ст.л. з невеликою гіркою) - 30 г
  • Цукор (трохи менше половини склянки) - 100 г
  • Соняшникова олія (бажано нерафінована) - 100 мл
  • Оцтова есенція - 1 ч. л.
  • Лист лавровий - 5 шт
  • Перець чорний (мелений або горошок за бажанням)

Консервація салатів на зиму. Цей рецепт салату підійде навіть тим, хто робить перші кроки в області заготовок! В цьому році купили стільки кукурудзи, що не в силах були її з'їсти і вона вже почала підсихати на балконі. Вирішила зробити такий ось сонячний салат на зиму, щоб літо завжди було поруч. Дуже цікавий смак виходить!

Інгредієнти

Основа

  • Кукурудза (початки) - 10 шт
  • Помідор - 10 шт
  • Цибуля ріпчаста (великі цибулини) - 2 шт
  • Перець солодкий - 4 шт
  • Вода

Маринад

  • Вода - 1 л
  • Цукор - 100 г
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Оцет (столовий 9%) - 100 мл

Консервація салатів на зиму. Смачний, а головне легкий в приготуванні зимовий салат який не залишить вас байдужим!

Інгредієнти

  • Баклажан - 10 шт
  • Помідор (не великі) - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста (велики) - 3 шт
  • Олія рослинна
  • Сіль

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 6

Ці зимові смачні салати ми готуємо вже більше 20 років. В цьому році зробила 1,5 порції. Він дуже красивий на вигляд і незвичайний на смак. Вариться він в приблизно 1 годину. Спробуйте цей салат з олією, не пошкодуєте!

Інгредієнти

  • Морква (порізати кружечками) - 2 кг
  • Перець болгарський (нарізати соломкою) - 2 кг
  • Помідор (повинні бути стиглими, нарізати довільно) - 3 кг
  • Капуста цвітна (можна замінити білокачанною, нашаткувати. Якщо кольорова, разбрать на суцвіття) - 0,5 кг
  • Петрушка (беремо разом з корінням) - 200 г
  • Цукор - 300 г
  • Сіль - 120 г
  • Олія соняшникова - 400 г
  • Лист лавровий - 3-4 шт
  • Перець чорний (горошок) - 10-15 шт
  • Оцет (взяти 9%) - 120 мл
  • Часник (3-4 великі головки) - 3-4 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 12

Цей рецепт чудесного зимового салату з помідорів мені дістався від дружини двоюрідного брата! Коли я його вперше спробувала не могла піти з гостей не зажадавши рецепта! У ньому прекрасно все, навіть розсіл, до речі, за нього ми взагалі завжди б'ємося! Рецепт із серії - консервація салатів.

Інгредієнти

  • Помідор (цей салат ріжеться в банки, тому помідори йдуть приблизно 1 кг на 1 л. банку)
  • Цибуля ріпчаста (цибулю додаєте за бажанням. Приблизно 1: 2 співвідношення помідорів до цибулі)
  • Вода (вода з якої робиться розсіл розрахована на 5 літрових банок салату) - 6 скл.
  • Сіль (в воду для розсолу) - 2 ст. л.
  • Цукор (в воду для розсолу) - 6 ст. л.
  • Перець духмяний (в воду для розсолу) - 6 шт
  • Часник (1 зубчик часнику розрахований на 1 л. банку і кладеться на дно банки) - 5 зуб.
  • Оцет (відповідно по 2 ст. л. оцту (9%) безпосередньо в кожну 1.л. банку, перед тим як заливати розсолом і ставити стерилізувати) - 10 ст. л.
  • Соняшникова олія (відповідно по 1 ст. л. соняшникової олії безпосередньо в кожну 1 л банку, перед тим як заливати розсолом і ставити стерилізувати) - 5 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Дуже мені захотілося повернути з небуття полбу - найдавніша культура, яка колись годувала все людство, і так незаслужено забута... Але спасибі нинішній моді на здорове харчування - вона повернулася на прилавки наших магазинів. Правда вже в вигляді іноземки полби... Довелося перечитати купу статей і рецептів близькосхідної кухні, де жито любима і шанована досі. В результаті вийшов цей чудовий салат з овочів та полби, де горіхово-землистий смак пшениці поєднується з гострувато-пряним смаком овочів і східних приправ. Салати без майонезу - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Полба (спельта) - 1,5 скл.
  • Перець болгарський - 1 кг
  • Сік томатний (або такий же обсяг перекручених томатів) - 1 л
  • Баклажан - 1 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 кг
  • Олія - ​​0,5 скл.
  • Оцет (6% яблучний) - 100 мл
  • Сіль (з гіркою) - 2 ст. л.
  • Цукор (з гіркою) - 4 ст. л.
  • Хмелі-сунелі - 2 ч. л.
  • Перець червоний пекучий (мелений) - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 1 ч. л.
  • Вода - 1 скл.

Час приготування: 60 хвилин