Салат з нуту, в'ялених томатів і оливок з кропом і оливковою олією. Класичні, дуже смачні і пісні салати без мяса! Відмінний гарнір для м'ясних страв, овочевих, але дуже смачно і просто так!
Інгредієнти
- Нут - 200 г
- Томати в'ялені - 100 г
- Оливки зелені - 100 г
- Часник - 3 зуб.
- Каперси - 1 ч. л.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Кріп (свіжий, пару гілочок)
- Сіль (морська за смаком)
- Перець чорний (мелений за смаком)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Нут замочити в великій кількості холодної води на ніч.
Відварити в підсоленій воді до готовності. Воду злити.
Нут заправити оливковою олією, порізати оливки, в'ялені томати, каперси, додати роздавлений запечений часник, сіль, перець за смаком, порізати кріп. Заправити салат. Подавати як з м'ясними, сирними стравами, так і як самостійне блюдо. Смачного!
Коментувати