Рецепт з нуту, в'ялених томатів і оливок

Салат з нуту, в'ялених томатів і оливок з кропом і оливковою олією. Класичні, дуже смачні і пісні салати без мяса! Відмінний гарнір для м'ясних страв, овочевих, але дуже смачно і просто так!

Інгредієнти

  • Нут - 200 г
  • Томати в'ялені - 100 г
  • Оливки зелені - 100 г
  • Часник - 3 зуб.
  • Каперси - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Кріп (свіжий, пару гілочок)
  • Сіль (морська за смаком)
  • Перець чорний (мелений за смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Нут замочити в великій кількості холодної води на ніч.
Відварити в підсоленій воді до готовності. Воду злити.
Нут заправити оливковою олією, порізати оливки, в'ялені томати, каперси, додати роздавлений запечений часник, сіль, перець за смаком, порізати кріп. Заправити салат. Подавати як з м'ясними, сирними стравами, так і як самостійне блюдо. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі