Рецепт з яєчними млинцями

Переглянула рецепти в інтернеті, такого салату з яловичиною не знайшла. Якщо раптом випадково пропустила, вибачте! Простий у виконанні салат з моркви, саме витратне за часом-відварити яловичину. Запрошую подивитися, приготувати і оцінити!

Інгредієнти

  • Яловичина (по можливості з найменшою кількістю жилок) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Огірок маринований - 5 шт
  • Часник (за смаком) - 3 зуб.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Майонез (за смаком) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1 пуч.
  • Перець чорний (мелений, за смаком) - 2 пуч.
  • Яйце куряче - 5 шт

Час приготування: 30 хвилин

- Яловичину відварити до м'якості і остудити. Нарізати кубиками.
- Яйця збити з сіллю і перцем. Нічого більше додавати не потрібно, ні молока, ні муки, нічого. Випекти з суміші млинці. Остудити. Нарізати соломкою. Я млинець ріжу навпіл, а половинки вже шаткую дрібною соломкою з вузького краю.
- Цибулю з морквою очистити, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати кубиками, обсмажити все на рослинному маслі до м'якості. Остудити.
- Огірки нарізати кубиками.
- Часник пропустити через часничницу. Зелень дрібно порубати.
- З'єднати інгредієнти, заправити майонезом і подавати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі