Рецепт з йогуртовим соусом

Салатів з картоплі багато не буває і кожен з них гарний по-своєму. Цей варіант салату з оливками дуже ситний і відмінно підійде в якості основного блюда.

Інгредієнти

салат

  • Картопля (запечена або відварена) - 400 г
  • Бекон (сирокопчений, запекти або підсмажити) - 100 г
  • Оливки зелені - 1 бан.
  • Цибуля червона - 1 шт

соус

  • Йогурт - 100 г
  • Базилік - 1/4 Пуч.
  • Петрушка - 1/4 Пуч.
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - за смаком
Приготовану картоплю (у мене запечена) очистити від шкірки і нарізати на невеликі шматочки.
Додати цибулю, нарізану пір'ям.
Всипати оливки, розрізані на половинки.
У блендер скласти листя базиліка і петрушки, додати лимонний сік і оливкову олію, подрібнити.
Якщо суміш погано подрібнюється, додайте до неї трохи йогурту. Додати в соус йогурт і сіль за смаком.
Додати соус в салат і перемішати.
Викласти салат на блюдо.
Додати скибочки бекону. Салат з картоплі з йогуртовим соусом готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі