Салат з гарбузом і фетою з беконом

Рецепт осіннього, ситного і смачного теплого салату з фетою і гарбузом.

Інгредієнти

для салату

  • Гарбуз - 100 г
  • Бекон (смужок) - 6 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Перець чорний
  • Коріандр
  • Листя салату - 1 пуч.
  • Фета - 30 г

для граноли

  • Пластівці вівсяні - 40 г
  • Горіхи (у мене волоські) - 20 г
  • Насіння льону - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Сік - 2 ст. л.

для заправки

  • Оливкова олія - ​​50 мл
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ч. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 1

Духовку розігріти до 130 С. Для граноли змішати пластівці, насіння льону та горіхи. Додати апельсиновий сік, соєвий соус, мед і перемішати. Викласти на деко. Сушити в духовці приблизно 30 хвилин, помішуючи. Зберігати гранолу в закритому контейнері. Гарбуз нарізати пластинками.
Гарбуз замаринувати в суміші соєвого соусу, часнику, чорного перцю та коріандру.
Обернути пластинки гарбуза в бекон, запекти в духовці до м'якості гарбуза.
На тарілку викласти салатні листя, зверху запечений гарбуз. Потім раскрошенний сир фета. Для заправки змішати всі інгредієнти. Заправити наш салат з гарбузом і посипати гранолу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі