Приготуйте цей теплий салат з гарбуза і овочів. Я постійно шукаю цікаві комбінації овочів. Намагаюся готувати для сім'ї так, щоб поєднувати страви зі свіжих овочів - овочеві салати і страви з приготованих овочів з гарнірами з круп. Цього разу вирішив спробувати комбінацію: гарбуз, цукіні і солодкий перець. І ця комбінація не розчарувала мене! Вийшло дуже приємне, м'яке і, разом з тим, свіже поєднання. Крім цього, страва вийшла дуже яскрава і мальовнича. Овочі я запікав до стану аль денте - так що невелика хрустінка і надає ефект свіжості. Наявність гарбуза надає деяку ситність цієї страви.
Інгредієнти для салату з гарбузом
- Гарбуз (вага зазначена для неочищеного гарбуза) - 1500 г
- Цукіні - 600 г
- Перець солодкий червоний - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 4 зуб.
- Спеції (я брав італійські спеції, але можна брати прованські трави або будь-яку комбінацію за смаком) - 2 ст. л.
- Кумін - 2 ч. л.
- Перець білий - 1 ч. л.
- Сіль
- Цукор
- Перець червоний пекучий (я беру сушений перець пластівцями) - 1 ч. л.
- Оливкова олія (я беру оливкову олію для смаження - гарячого віджимання, рафінована, яке не горить) - 100 мл
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 10