Рецепт осіннього, ситного і смачного теплого салату з фетою і гарбузом.
Інгредієнти
для салату
- Гарбуз - 100 г
- Бекон (смужок) - 6 шт
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Перець чорний
- Коріандр
- Листя салату - 1 пуч.
- Фета - 30 г
для граноли
- Пластівці вівсяні - 40 г
- Горіхи (у мене волоські) - 20 г
- Насіння льону - 1 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Мед - 1 ст. л.
- Сік - 2 ст. л.
для заправки
- Оливкова олія - 50 мл
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 1