Салат з маринованих опеньків

Ці салати з грибів і помідорів дуже виручають, коли потрібно ліквідувати торішні запаси маринованих грибів, щоб їх ряди поповнили нові свіжі заготовки. Салат з маринованих грибів опеньків досить пікантний, трохи остренький і пряний завдяки соусу-маринаду і "запашним" опенькам. Яскраві кольори, ніжний смак і часниковий аромат цього пісного салату обов'язково Вам сподобається!

Інгредієнти

  • Опеньки (1 банка маринованих, вага грибів в грамах - приблизно 390) - 500 мл
  • Часник - 4 зуб.
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Соус-маринад - 2 ст. л.
  • Олія оливкова

Кількість порцій: 4

З опеньків необхідно злити зайвий маринад.
Додаємо до опеньків подрібнений часник.
Помідори нарізаємо кубиками, цибулю - півкільцями.
Додаємо соус-маринад і оливкову олію, перемішуємо. Завершуємо композицію подрібненою петрушкою. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі