Ці салати з грибів і помідорів дуже виручають, коли потрібно ліквідувати торішні запаси маринованих грибів, щоб їх ряди поповнили нові свіжі заготовки. Салат з маринованих грибів опеньків досить пікантний, трохи остренький і пряний завдяки соусу-маринаду і "запашним" опенькам. Яскраві кольори, ніжний смак і часниковий аромат цього пісного салату обов'язково Вам сподобається!
Інгредієнти
- Опеньки (1 банка маринованих, вага грибів в грамах - приблизно 390) - 500 мл
- Часник - 4 зуб.
- Помідор - 2 шт
- Цибуля червона - 1 шт
- Соус-маринад - 2 ст. л.
- Олія оливкова
Кількість порцій: 4
З опеньків необхідно злити зайвий маринад.
Додаємо до опеньків подрібнений часник.
Помідори нарізаємо кубиками, цибулю - півкільцями.
Додаємо соус-маринад і оливкову олію, перемішуємо. Завершуємо композицію подрібненою петрушкою. Смачного!
Коментувати