Салат з грибами

Мясні і пісні салати з грибами, рецепт з лісовими, білими маринованими, консервованими, жареними і сушеними грибами, з курячим філе та ананасами, з перепелиними яйцями, з корейською морквою та грибами, з чорносливом і язиком, з яйцями і перцем, з кукурудзою та сиром, з печінкою і болгарським перцем. Салат з грибами, курячим філе та квасолею, з курячою грудкою і корейською морквою, з морквою по корейськи, з мисливськими ковбасками та горошком, з куркою, фетою та шинкою, олівє з грибами, з олією і помідорами, з сухариками і мясом, мясний салат на свято, з опеньками, з печінкою і чорносливом, салат курка і баклажани. Пісний і гарячий, простий грибний салат із білих маринованих і сушених, лісових грибів, з курячої печінки і кукурудзи, з язика і квасолі, з філе курки і пекінської капусти, з перцю, моркви і цибулі на зиму, з баклажанів і моркви, з буряка і мівіни, з шинки і грибів лисичок. Рецепти салатів з грибами слоями, салат гриби з баклажанами на зиму, рецепт Цезар. Консервовані салати з грибами.

Ніжна куряча грудка з часником та травами і смажені білі гриби - гідний дует. Додамо пару інгредієнтів і теплий салат готовий. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Грудка куряча (350 г) - 1 шт
  • Приправа - 1 шт
  • Гриби (білі) - 200 г
  • Цибуля червона - 1/4 шт
  • Оцет (9% столовий) - 1 ст. л.
  • Майонез
  • Гірчиця (зерниста)
  • Зелень (петрушка та кріп) - 1 пуч.
  • Сіль
  • Олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 2

Ці салати з грибів і помідорів дуже виручають, коли потрібно ліквідувати торішні запаси маринованих грибів, щоб їх ряди поповнили нові свіжі заготовки. Салат з маринованих грибів опеньків досить пікантний, трохи остренький і пряний завдяки соусу-маринаду і "запашним" опенькам. Яскраві кольори, ніжний смак і часниковий аромат цього пісного салату обов'язково Вам сподобається!

Інгредієнти

  • Опеньки (1 банка маринованих, вага грибів в грамах - приблизно 390) - 500 мл
  • Часник - 4 зуб.
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Соус-маринад - 2 ст. л.
  • Олія оливкова

Кількість порцій: 4

Це простий рецепт ситного салату з грибів, курячого філе і пекінської капусти який підійде як на кожен день так і на святковий стіл. У рецепті немає майонезу, масла або інших шкідливих для дієти продуктів, тому для тих хто стежить за фігурою - підійде ідеально. Цей салат з яйцем пашот підійде для обіду або завершення дня. Досить соковитий і смачний салат сам по собі, без будь-якої заправки або соусу.

Інгредієнти

  • Гриби - 500 г
  • Філе куряче - 300 г
  • Капуста пекінська - 300 г
  • Кріп - 50 г
  • Сіль - 3 г
  • Яйце куряче (по одному на кожну порцію) - 2 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Ще один рецепт салату із солоних грибів і нуту. Зазвичай я такий салат роблю з картоплею, але в цей раз мені було лінь варити її, а нут вже був готовий. Ще раз повторюся, що я варю всю пачку, частину заморожую і дістаю коли потрібно.

Інгредієнти

салат

  • Нут (готовий) - 100 г
  • Горошок зелений (консервований) - 70 г
  • Гриби (солоні, але і мариновані теж можна) - 100 г
  • Зелень - 0.5 пуч.

заправка

  • Сік лимонний - 0.5 ст. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Бальзамик - 0.5 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Цей салат з грибами і квасолею можна їсти як відразу теплим, так і холодним. В Піст можна використовувати як самостійний гарнір. Дуже насичений, яскравий і збалансований смак.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (біла оригінальна, вага квасолі 155 г) - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Гриби (будь-які, у мене опеньки) - 300 г
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Кінза
  • Перець чилі (пластівці) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Салат для любителів гостренького. Яскравий насичений і неймовірно пікантний салат з грибів, баклажанів і консервованої квасолі. Готується дуже швидко і не вимагає додаткової заправки.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована - 1 бан.
  • Баклажан (невеликий) - 1 шт
  • Гливи - 250 г
  • Цибуля ріпчаста (середні) - 2 шт
  • Кінза - 1/2 пуч.
  • Олія - ​​за смаком
  • Сіль за смаком
  • Хмелі-сунелі - 1 пуч.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Пропоную приготувати олів'є з маринованими грибами замість м'яса і огірків, і оформити його у вигляді різдвяного вінка.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Картопля (велика) - 1 шт
  • Гриби (грузді мариновані) - 180 г
  • Горошок зелений - 80 г
  • Майонез - 50 г
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Журавлина

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Пропоную приготувати оригінальний і дуже простий у приготуванні яєчний салат-закуску з грибами. Така подача салату, що складається з двох страв, стане прикрасою вашого святкового столу.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (відварені) - 8 шт
  • Сир твердий - 200 г
  • Картопля (відварена) - 2 шт
  • Гриби консервовані (у мене опеньки) - 240 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Майонез - 4 ст. л.
  • Сіль за смаком

Ситний від сочевиці і пікантний від грибів пісний салат. Пригощайтеся, любі мої.

Інгредієнти

  • Сочевиця - 6 ст. л.
  • Морква (маленька) - 1 шт
  • Огірок маринований - 1 шт
  • Гриби консервовані (мариновані) - 50 г
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Оцет (6%) - 1 ст. л.
  • Зелень (сушена) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Смачний салат з буряка для любителів вінегрету.

Інгредієнти

  • Буряк (варений) - 500 г
  • Гриби консервовані - 250 г
  • Горошок зелений - 212 г
  • Огірок солоний - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Часник - 1 зуб.
  • Оцет - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Смачний, ситний, яскравий і ніжний салат з сиром, грибами і шинкою. Заходьте, угощайтесь.

Інгредієнти:

  • Гриби консервовані - 200 г
  • Сир напівтвердий - 150 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Картопля - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1/2 пуч.
  • Шинка - 200 г
  • Майонез - 100 г
  • Сметана - 100 г