Ситний і смачний салат з горошком і ковбасою, який можна подати як на обідній стіл в будні, так і на свято. Цей салат на день народження можна заправити несолодким йогуртом або сметаною. Його можна укласти шарами або перемішати. Перед подачею салат тримають в холодильнику.
Інгредієнти
- Ковбаса варена - 200 г
- Мариновані огірки - 3 шт
- Яйця курячі - 3 шт
- Морквина - 1 шт
- Картопля - 3 шт
- Горошок консервований - 150 г
- Сіль за смаком
- Майонез - за смаком
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 год. 0 хв
Яйця помістіть в холодну воду і відправте на вогонь. Відваріть їх протягом 7 хвилин після закипання, потім остудіть. Картоплю і моркву вимийте, потім відваріть цілком і остудіть. Наріжте курячі яйця (2 штуки), картоплю і моркву дрібними кубиками, також подрібніть ковбасу й огірки. Перекладіть всі продукти в миску, додайте консервований горошок і сіль за смаком, а також кілька ложок майонезу і гарненько перемішайте. Тримайте салат кілька годин перед подачею, потім викладіть блюдо на салатні листя і прикрасьте тертим яйцем.
Коментувати