Салат з горошком

Смачне і просте блюдо, яке так і проситься на стіл відразу ж, після того як його приготуєш. Салат із зеленим маринованим горошком і серцем, з ковбасою і морквою, з огірком і яйцями, з куркою і капустою, з грибами і сухариками, з буряком без майонеза, з буряка без мяса, з печінкою та горошком, з шампіньйонами, з огірків з гірчицею на зиму. Рецепт салату з зеленого консервованого горошку і печінки, з моркви і язика, з синьої капусти і курячих сердець, з моркви і грибів, з пекінки і ковбаси. Готуйте і насолоджуйтеся!

Ситні і, на мій погляд, оригінальні і смачні салати з горошком з цікавим смаком. Невеликий склад, досить швидко готується. Я сподіваюся, що багатьом цей рецепт стане в нагоді. І на святковий стіл і так просто, себе побалувати. Можна використовувати як рецепти салатів. Заходьте.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Інгредієнти

  • Горошок зелений (заморожений) - 250 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Сир м'який - 100 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Бекон (сирокопчений) - 150 г
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Весна... Хочеться чогось легкого і вітамінного. Дуже простий за складом і приготуванням, але тим не менш, дуже смачний і розкішний святковий салат з пекінською капустою і горошком з морквою.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська - 300 г
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 100 г
  • Бальзамик (або яблучний) - 1 ст. л.
  • Сік лимонний - 0.5 ст. л.
  • Цукор - 0,5 ст. л.
  • Олія (нерафінована)
  • Сіль за смаком

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 4

Я б назвала блюдо: теплий салат з баклажанів на вечерю. Але, постоявши просочений в холодильнику, цей салат без майонезу теж смачний. Оливкову олію для заправки рекомендую замінити на кунжутне, гарбузове або інше горіхове масло. Гречки багато не треба, тоді страва буде гармонійна і не перетвориться в кашу.

Інгредієнти

  • Крупа гречана - 5 ст. л.
  • Баклажан (280 г) - 1 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Горошок зелений (свіжий) - 1 жменька
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Оцет (яблучний) - 1 ст. л.
  • Порошок часниковий - 0,5 ч. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Кріп (сушений) - 2 пуч.
  • Кмин - 2 пуч.
  • Зіра - 1 пуч.
  • Паприка солодка - 0,5 ч. л.
  • Олія (для смаження) - 2 ст. л.
  • Кунжут (для верху)

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Простий, швидкий, бюджетний, ситний і корисний салат з морської капусти. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Консерви рибні (в томаті) - 2 бан.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 6 шт
  • Горошок зелений (свіжоморожений) - 0,5 скл.
  • Капуста морська - 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 5

Ситний  і смачний салат з горошком і ковбасою, який можна подати як на обідній стіл в будні, так і на свято. Цей салат на день народження можна заправити несолодким йогуртом або сметаною. Його можна укласти шарами або перемішати. Перед подачею салат тримають в холодильнику.

Інгредієнти

  • Ковбаса варена - 200 г
  • Мариновані огірки - 3 шт
  • Яйця курячі - 3 шт
  • Морквина - 1 шт
  • Картопля - 3 шт
  • Горошок консервований - 150 г
  • Сіль за смаком
  • Майонез - за смаком

Кількість порцій: 3-4

Час приготування: 4 год. 0 хв

Традиційні святкові салати іноді досить набридають, але оригінальна подача може врятувати таку ситуацію! Тут я розповім, як приготувати новорічний вінок з олів'є - цікавий варіант подачі. Пропоную вам дуже простий, але оригінальний спосіб подачі традиційного салату Олів'є - у формі новорічного вінка! Така подача не складе вам особливих зусиль, але, повірте, вона дуже сподобається вашим близьким і гостям. Прикрасити такий вінок найкраще відразу перед подачею, щоб зелень була свіжою. Також можете вирізати фігурки з твердого сиру - вийде дуже красиво. Рекомендую спробувати подати наш салат з ковбасою таким способом!

Інгредієнти

  • Варена ковбаса - 200 г
  • Варену картоплю - 3 шт
  • Варена морква - 1 шт
  • Яйця - 3 шт
  • Огірок свіжий - 1 шт
  • Мариновані огірки - 2-4 шт
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Зелений горошок - 100-200 г
  • Майонез - 1/2 скл.
  • Сіль за смаком
  • Перець - за смаком
  • Кріп - 1 пучок

Кількість порцій: 4-6

Час приготування: 30 хв.

Сьогодні хочу запропонувати рецепт простого і смачного салату з куркою і маринованих огірків, який приємно здивує вас своєю ніжністю, соковитістю і ситністю. Соковита куряча грудка, мариновані огірочки, ніжна тушкована цибуля і солодка морква відмінно поєднуються з консервованим зеленим горошком і сметаною. Готується такий салат з маринованих огірків швидко і чудово підійде для повсякденного столу.

Інгредієнти

  • Огірок маринований - 200 г
  • Філе куряче - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 150 г
  • Сметана - 150 г
  • Олія - ​​6 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Прості, смачні і пісні салати з горошком і грибами, які ідеально підходять для пісної трапези.

Інгредієнти

  • Картопля (відварити в мундирі) - 2 шт
  • Горошок зелений - 2/3 бан.
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Гриби консервовані (мариновані) - 200 г
  • Кріп - 1/2 пуч.
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Сіль