Простий, швидкий, бюджетний, ситний і корисний салат з морської капусти. Спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Консерви рибні (в томаті) - 2 бан.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце куряче - 6 шт
- Горошок зелений (свіжоморожений) - 0,5 скл.
- Капуста морська - 50 г
- Сіль
- Перець чорний
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 5
Знадобився салат. Що робити? Є морська капуста суха. Зверніть увагу, ні консервована, ні маринована. Відрізаємо потрібну кількість. Залити окропом. Поки готуємо інші інгредієнти - капуста набубнявіє. Добре промити в декількох водах. Не просто промити, а прям прати двома руками. Дати пару секунд постояти, щоб весь пісок осів, зверху зібрати капусту і перекласти в іншу миску. Знову залити водою, випрати і перекласти. Так кілька разів поки на дно перестане осідати пісок.
Дві банки риби в томаті (тиснути виделкою не треба, при перемішуванні і так поламаються).
Нарізати цибулю ріпчасту тонко, щоб ніж просвічувався.
Побільше яєць варених.
Морожений горошок добре прогріти на сковороді з маслом і спеціями, нехай придбає смак, за одне і піде зайва волога (тушкувати до повного прогрівання).
Морська капуста до цього часу скла. Так само тушкувати на сковороді з маслом, приправити спеціями. Все з'єднати і перемішати. Нічим приправляти не треба. Масла вистачає, спеції є. Можете перевірити на сіль. Готово. Готуйте салати з рибних консервів.
Вийшло смачно і ситно, ось тільки смак залежить від соусу консервів. Там спеції підібрані. В одній банці відмінний соус був, а ось в банці з тунцем не дуже, тому перш ніж робити салат - спробуйте соус, або беріть перевірені улюблені консерви. Так, можливо у деяких не дуже хороша асоціація з образом морської капусти, але хочу заспокоїти - капуста сушена зовсім інша, ніж консервована. До всього ще й корисна.
Коментувати